It is currently 26 rdUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H 

VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
SET A 63%  63%  [ 10 ]
SET B 38%  38%  [ 6 ]
Total votes : 16

 VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H

SET A
Total Price Money = $$$270
H2H = $$$100
League Champ = $$$100
2nd = $$$50
3rd = $$$20

SET B
Winners Take All
Total Price Money = $$$270
H2H = $$$100
League Champ = $$$170


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
done


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
Double Done!!! hehehe... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
Triple Done! =D


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
kita xda due date ke sampai bila nk vote???
and bila kita akan bg last decision???


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
due date tu xtau la cmne kan, tp yg mmbri sumbangan tu take part la..xnak la wat pole bape org jek yg vote nnti mmbr lain terlepas kecik kan hati yg mmbri sumbangan tu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
nak due date ape lak, vote pun bleh skali jaa laa...biaq ja bukk smpai hbs gw38...:p


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
fzrn wrote:
done



aku pun dah done dah...dan utk pengetahuan suma aku la org first yg vote....time aku vote set B dia tulis 100% skang set B hanya ada 2 org...so sapakah sorg lg tu? cepat ngaku siapakah sorg lg yg tamak tu?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
mjhbh_yo wrote:
fzrn wrote:
done



aku pun dah done dah...dan utk pengetahuan suma aku la org first yg vote....time aku vote set B dia tulis 100% skang set B hanya ada 2 org...so sapakah sorg lg tu? cepat ngaku siapakah sorg lg yg tamak tu?

Undi anda adalah RAHSIA... hehehe.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
wahhh...gud2 :nod: :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
faizul-azlan® wrote:
mjhbh_yo wrote:
fzrn wrote:
done



aku pun dah done dah...dan utk pengetahuan suma aku la org first yg vote....time aku vote set B dia tulis 100% skang set B hanya ada 2 org...so sapakah sorg lg tu? cepat ngaku siapakah sorg lg yg tamak tu?

Undi anda adalah RAHSIA... hehehe.. (:D)

Yg ckp RAHSIA ni kot salah seorg tu,haha..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
riochan wrote:
faizul-azlan® wrote:
mjhbh_yo wrote:
fzrn wrote:
done



aku pun dah done dah...dan utk pengetahuan suma aku la org first yg vote....time aku vote set B dia tulis 100% skang set B hanya ada 2 org...so sapakah sorg lg tu? cepat ngaku siapakah sorg lg yg tamak tu?

Undi anda adalah RAHSIA... hehehe.. (:D)

Yg ckp RAHSIA ni kot salah seorg tu,haha..


aku rasa mcm tu jgak... (Doh)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
riochan wrote:
faizul-azlan® wrote:
mjhbh_yo wrote:
fzrn wrote:
done



aku pun dah done dah...dan utk pengetahuan suma aku la org first yg vote....time aku vote set B dia tulis 100% skang set B hanya ada 2 org...so sapakah sorg lg tu? cepat ngaku siapakah sorg lg yg tamak tu?

Undi anda adalah RAHSIA... hehehe.. (:D)

Yg ckp RAHSIA ni kot salah seorg tu,haha..

team aku tgh off form tak ada makna nyer aku nak vote utk Winners take All.. huhu.. giler aper!!! hahaha.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
aku rasa aku tau sapa dia...
:I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
---------
Post Re: VOTE 4 PRICE MONEY : FSDevils League & H2H
silent member dah vote.. (silent ke kalau dah post kat sini??)

sorry lama menyepi.. janji tau yg ultraman V kalah ngn Loque united!!

wawawawawa!!! (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron