It is currently 26 rdUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report

Manchester United are looking towards Russia for defensive reinforcement, and are considering a move for CSKA Moscow's Serbian defender Uros Cosic.

Rated by his club as being better than fellow-countryman Nemanja Vidic, the 17-year-old could move to Old Trafford next year, according to The Daily Mirror.

However, CSKA are desperate to hang onto the youngster and have even tried to enlist the support of Kremlin president Dmitry Medvedev in a bid to grant Cosic Russian citizenship.

"I must stress that we would like to keep Cosic," said CSKA president Yevgeni Giner.

"We even offered him Russian citizenship. It now depends upon the President Medvedev whether it is granted or not.

"I have not seen such a great central defender before, not to mention that he is only 17.

"But Manchester United would also love to have him.

"They have already made several attempts to approach me about him, asking if I was ready to negotiate.

"They can see - the boy is going to grow into a bigger star than Vidic."


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
xpenah lak tgk mamat ni kat cska moscow...
dan aku rasa dia xda lg debut ngan senior team...
maybe dia junior diorg kot...
xberani nk komen apa..tp lau btol bgos why not bid je dia...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..

aku setuju yg ni...
amik ja campbell...plus dia free transfer ja kan..mana tau impak yg dia bg nnt mcm larson dulu kan...pengalaman dia ada...yg lain yg diperlukan oleh defend semua dia ada ***a takot da hilangla..itu ja..tp xrugi pun amik...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
shinoruto wrote:
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..

aku setuju yg ni...
amik ja campbell...plus dia free transfer ja kan..mana tau impak yg dia bg nnt mcm larson dulu kan...pengalaman dia ada...yg lain yg diperlukan oleh defend semua dia ada ***a takot da hilangla..itu ja..tp xrugi pun amik...

amik je la SAF.. b'kira sgt aih..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..

aku setuju yg ni...
amik ja campbell...plus dia free transfer ja kan..mana tau impak yg dia bg nnt mcm larson dulu kan...pengalaman dia ada...yg lain yg diperlukan oleh defend semua dia ada ***a takot da hilangla..itu ja..tp xrugi pun amik...

amik je la SAF.. b'kira sgt aih..

mana ada berkira..kan free.. :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
shinoruto wrote:
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..

aku setuju yg ni...
amik ja campbell...plus dia free transfer ja kan..mana tau impak yg dia bg nnt mcm larson dulu kan...pengalaman dia ada...yg lain yg diperlukan oleh defend semua dia ada ***a takot da hilangla..itu ja..tp xrugi pun amik...

amik je la SAF.. b'kira sgt aih..

mana ada berkira..kan free.. :P

duit gaji? xkan x bayaq apa2 kot.. (:D) wakil Msia pun dpt elaun.. xkan dgn MU xdpt gaji apa2 kot.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..


marco materazzi maen mana skrg??...smbaq dia ni ja...kental dowhhh


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
judin wrote:
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..


marco materazzi maen mana skrg??...smbaq dia ni ja...kental dowhhh

Wikipedia wrote:
On 1 July 2009, Inter officially announced that Materazzi had signed a new contract which last until June 2012.

Harapan hancur mukhlisin.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
pulipparken wrote:
judin wrote:
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..


marco materazzi maen mana skrg??...smbaq dia ni ja...kental dowhhh

Wikipedia wrote:
On 1 July 2009, Inter officially announced that Materazzi had signed a new contract which last until June 2012.

Harapan hancur mukhlisin.. (:D)


adohh...tp die cam kurang main je ngan inter....
biase lucio ngan cardoba je...xpon walter samuel...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
judin wrote:
pulipparken wrote:
judin wrote:
pulipparken wrote:
kalo utk future.. aku rasa dh ramai kot bdk2 yg tgh nk naik kt OT la ni.. PADA PENDAPAT AKU, kena angkat senior sorg..
backup utk season ni ja.. contohnya, angkat ja Si Sol Campbell tu.. x salah pon.. lantak la dia ex-Ars ka apa ka.. Owen ex-Liverpool kita bleh angkat.. ni utk nk prabih season ni ja.. x pun angkat mana2 CB paktua2 Italy.. contohnya? aku pn xtau nk bg contoh apa.. ***a slalu org kata CB Italy ni kental konon2nya.. TAPI, Italian join MU? cam pelik kn? Rossi pun ciao pi Villareal gak last skali..

marco materazzi maen mana skrg??...smbaq dia ni ja...kental dowhhh

Wikipedia wrote:
On 1 July 2009, Inter officially announced that Materazzi had signed a new contract which last until June 2012.

Harapan hancur mukhlisin.. (:D)

adohh...tp die cam kurang main je ngan inter....
biase lucio ngan cardoba je...xpon walter samuel...

kita serahkn sgala2nya pd SAF.. jgn buat lawak yg x best ltak Rooney jd lone ranger dh la pasni.. xpa, De Laet ada.. mmbr tgh smgt tu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
Jgn sia2 kan De Laet.. guna jer lah de Laet tuh.. beli apa aih byk2.. huhu.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
faizul-azlan® wrote:
Jgn sia2 kan De Laet.. guna jer lah de Laet tuh.. beli apa aih byk2.. huhu.. (:D)

mmber tgh smangat gila2 tu.. tgk muka pun tau.. very determined!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 485
Location: Batu Pahat Tercinta
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
pulipparken wrote:
faizul-azlan® wrote:
Jgn sia2 kan De Laet.. guna jer lah de Laet tuh.. beli apa aih byk2.. huhu.. (:D)

mmber tgh smangat gila2 tu.. tgk muka pun tau.. very determined!


suka tgk cara dia main ari tu.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 42
---------
Post Re: United target CSKA Moscow defender Uros Cosic - report
cahil bolton tu tak jadi beli ek? ;O


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron