It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 549 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Next
 United Goalscorers & Assists Season 2009/2010 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post United Goalscorers & Assists Season 2009/2010
All goals & assists from all competition UCL, Premier League & CUp Competition..

Goals:


Ronaldo - 26
Rooney - 20
Tevez - 15
Berbatov - 14
Vidic - 7
Nani - 6
Park - 4
Fletcher - 4
Giggs - 4
Carrick - 4
Scholes - 3
Gibson - 3
Welbeck - 2
Macheda - 2
Sheasy - 2
Brown - 1
Rafael - 1




Total: 119


Assists:

Giggs - 19
Rooney - 13
Ronaldo - 12
Berbatov - 10
Carrick - 10
Tevez - 7
Ando - 5
O'Shea - 5
Nani - 4
Evra - 3
JS Park - 3
Fletcher - 3
Scholes - 2
Manucho - 1
Rafael - 1
Gibson - 1
Vidic - 1
Macheda - 1


LAtest Match:
BPL: Hull 0 - 1 UNITED]
[Goal: Gibson ]


LAst Updated : May 25, 2009


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1294
Location: somewhere only we know
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
2 goal and 2 assist...not bad for new striker..come on berba..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
topic nih dulu yusri la yg updatekan ms kat group FS lama kita.. huhuhu.. :D


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2000
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 74
Location: Kuala Lumpur
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
cam pelik tengok ronaldo ade 3 assist...normally,cam selfish gila!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 473
Location: Land Of The 5 Warrior
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
asen kenpachi wrote:
cam pelik tengok ronaldo ade 3 assist...normally,cam selfish gila!


zaman dah berubah..haha


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
shahrolemazwan wrote:
asen kenpachi wrote:
cam pelik tengok ronaldo ade 3 assist...normally,cam selfish gila!


zaman dah berubah..haha


this season is far from over.. we need to wait til the very last day to make any conclusion on who's with the most goals & assists..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 47
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
Fasha wrote:
shahrolemazwan wrote:
asen kenpachi wrote:
cam pelik tengok ronaldo ade 3 assist...normally,cam selfish gila!


zaman dah berubah..haha


this season is far from over.. we need to wait til the very last day to make any conclusion on who's with the most goals & assists..


ronaldo pn main x tajam lg...byk lepas bola je...tp klu dh dpt balik sentuhan maut die 2, dpt bola je die nk score...hehehe


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 485
Location: Batu Pahat Tercinta
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 664
Location: Cyberjaya
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
TeLi wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu

:lol: :lol:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2000
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
Aniqué wrote:
TeLi wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu

:lol: :lol:



aku rs pndangn dia terhalang dek rambutnya la....
ptut dia ikt ferdinand...
ptong rmbut bg mudah nk header....
huhu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
Aniqué wrote:
TeLi wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu

:lol: :lol:

u guys ni lucu la..mamat tu dah la cute.. :lol:
tgk2 1st goal anderson nanti lawa gila...LETOP long shot kena palang..GOAL..!!!
kan best...aku nak Berba top scorer season ni..aku nak Berba!!!
kalo x dpt pun, aku nak dia mnang dgn Torres...xleh blah aku kalo Spaniard tu mendahului bdk2 Man United..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
pulipparken wrote:
Aniqué wrote:
TeLi wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu

:lol: :lol:

u guys ni lucu la..mamat tu dah la cute.. :lol:
tgk2 1st goal anderson nanti lawa gila...LETOP long shot kena palang..GOAL..!!!
kan best...aku nak Berba top scorer season ni..aku nak Berba!!!
kalo x dpt pun, aku nak dia mnang dgn Torres...xleh blah aku kalo Spaniard tu mendahului bdk2 Man United..


cute plak?? ade kaitan ke??


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
zul apad ly© wrote:
pulipparken wrote:
Aniqué wrote:
TeLi wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu

:lol: :lol:

u guys ni lucu la..mamat tu dah la cute.. :lol:
tgk2 1st goal anderson nanti lawa gila...LETOP long shot kena palang..GOAL..!!!
kan best...aku nak Berba top scorer season ni..aku nak Berba!!!
kalo x dpt pun, aku nak dia mnang dgn Torres...xleh blah aku kalo Spaniard tu mendahului bdk2 Man United..


cute plak?? ade kaitan ke??


die ni questionable sket..hahaha.. slame ni ade je players yg die akan kate cute..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
---------
Post Re: United Goalscorers & Assists Season 2008/2009
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
pulipparken wrote:
Aniqué wrote:
TeLi wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
waiting for de 1st goal from anderson.... :lol: :lol: :lol:


same.. huhu

tiap kali anderson try depan gol mesti ntah p mana2 jer bola tu mcm ada antu raya lar plak depan gol tu..huhu

:lol: :lol:

u guys ni lucu la..mamat tu dah la cute.. :lol:
tgk2 1st goal anderson nanti lawa gila...LETOP long shot kena palang..GOAL..!!!
kan best...aku nak Berba top scorer season ni..aku nak Berba!!!
kalo x dpt pun, aku nak dia mnang dgn Torres...xleh blah aku kalo Spaniard tu mendahului bdk2 Man United..


cute plak?? ade kaitan ke??


die ni questionable sket..hahaha.. slame ni ade je players yg die akan kate cute..

2 ar...pulip ni laen skt orgnyer...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 549 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron