It is currently 26 ndUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 UNITED 5 - 0 Wigan 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
fletcherinho wrote:
kan sy dah kata rafael akn score smlm.. hebat tak saya? kalau x percya leh la refer blk thread Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan.. kekeke.. :P

Aku lak ckp Rooney score..kan betul,huhu.. (:D)


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
fzrn wrote:
fletcherinho wrote:
kan sy dah kata rafael akn score smlm.. hebat tak saya? kalau x percya leh la refer blk thread Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan.. kekeke.. :P

aiceh siap nak refer lagi ni, ari tu predict xkene pn..huhu

layan ja.. :up:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
FSDEVILS MINI MATCH VIEW

Date : on the very last day of 2009
Time : others mostly lying on bed..
Match : Man Utd vs Wigan
Those who came : Faizulazlan, Shinoruto, Nazanto and mjbh_Yo




The Big Screen at Tunas!!!


Those who came.. Thanks For Coming!!! U guys Rox!!!


Front and Back View... Nice One Guys!!!


we're Single and available!!! hehehe... :P



p.s : jerseyman can't make it that nite.. he's rush back to KL attending a funeral.. :8


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
faizul-azlan® wrote:

~~~ RESERVED ~~~



BY BRO AZLAN


nak boh gambaq la tu :haha:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
pulipparken wrote:
judin wrote:
tak sia2 aku stay up tgk kat mamak
sbb pg ni xdak klas....hahaha
patot boleh kenduri gol ni....siyes dowh
any way, keep up the momentum Red Armys!!! :up:

lepak mamak mana dulu? Pelita dpn 7E/Pizza Hut? Kayu BJ? Khaleel BJ? (:D)


Istimewa dpan USM ni....bukit gambir....hahaha


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
pulipparken wrote:
fzrn wrote:
pulipparken wrote:
baru aku prasan wei.. smlm kt bench.. sub keeper, Amos kan? mana pi Foster? dia ada crisis ka dgn SAF? Ka pasai dia injured? tapi kalo x silap aku, x pnah aku dngaq dia injured la ni.. so, wiken ni lwn Leeds, Amos main? best gak nk tgk bdk2 main Ahad ni...

ak rase xinjured kot, tp sbb kes yg saing2 ngan nani kot..

tu la pasai.. depa ni suuuuka cari pasai dgn SAF.. x reti ka blajaq dr sjarah.. sikit ari kena juai la tu...... :up:
aku sokong sgt kalo Foster+Nani dijual.. ramai lagi talent kat luaq tu... 8(

sokong! :lol:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
judin wrote:
pulipparken wrote:
judin wrote:
tak sia2 aku stay up tgk kat mamak
sbb pg ni xdak klas....hahaha
patot boleh kenduri gol ni....siyes dowh
any way, keep up the momentum Red Armys!!! :up:

lepak mamak mana dulu? Pelita dpn 7E/Pizza Hut? Kayu BJ? Khaleel BJ? (:D)


Istimewa dpan USM ni....bukit gambir....hahaha

apersal tak join kitaorg smlm.. hukhuk.. tahu ada kat penang kami ajak jer bro sama2 smlm.. hukhuk.. :I


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
faizul-azlan® wrote:
judin wrote:
pulipparken wrote:
judin wrote:
tak sia2 aku stay up tgk kat mamak
sbb pg ni xdak klas....hahaha
patot boleh kenduri gol ni....siyes dowh
any way, keep up the momentum Red Armys!!! :up:

lepak mamak mana dulu? Pelita dpn 7E/Pizza Hut? Kayu BJ? Khaleel BJ? (:D)


Istimewa dpan USM ni....bukit gambir....hahaha

apersal tak join kitaorg smlm.. hukhuk.. tahu ada kat penang kami ajak jer bro sama2 smlm.. hukhuk.. :I


hahaha...malas nk drive jauh2...mata pon sbnarnye dah berat....gagah kan jugak kuar :8


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
judin wrote:
hahaha...malas nk drive jauh2...mata pon sbnarnye dah berat....gagah kan jugak kuar :8

dgn performance UNITED yg cemerlang jd mmg berbaloi-baloi la datang tunas mlm tuh.. kalau Bro Judin pun join mesti la havoc nyer.. hehe.. tak apa see U ms game vs Leeds nanti yer.. huhu..


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
seb bek aku x...xdak jeseyman sebab tu aku x p

:haha:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
Karan13 wrote:
seb bek aku x...xdak jeseyman sebab tu aku x p

:haha:

bro faiz azrai dah ada kat penang actually mlm tuh.. tp have to rush back KL sbb ada couzin dia meninggal dunia.. so tak ada rezeki la nak jumpa jerseyman pagik tuh.. hukhuk..

p.s : alah.. hg mmg bukan nak join pun kalau dia ada pun.. haha.. tak gitu karan..? hehe.. (:D)


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
faizul-azlan® wrote:
Karan13 wrote:
seb bek aku x...xdak jeseyman sebab tu aku x p

:haha:

bro faiz azrai dah ada kat penang actually mlm tuh.. tp have to rush back KL sbb ada couzin dia meninggal dunia.. so tak ada rezeki la nak jumpa jerseyman pagik tuh.. hukhuk..

p.s : alah.. hg mmg bukan nak join pun kalau dia ada pun.. haha.. tak gitu karan..? hehe.. (:D)

ang karan segan lagi ke ngan bro faiz??huhuhu


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
cantik footwork rafael tym gol ke-3 tu :up:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
nazq wrote:
cantik footwork rafael tym gol ke-3 tu :up:

Yup! nice skill from our future permanent right back.. :nod:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
---------
Post Re: UNITED 5 - 0 Wigan
faizul-azlan® wrote:
Karan13 wrote:
seb bek aku x...xdak jeseyman sebab tu aku x p

:haha:

bro faiz azrai dah ada kat penang actually mlm tuh.. tp have to rush back KL sbb ada couzin dia meninggal dunia.. so tak ada rezeki la nak jumpa jerseyman pagik tuh.. hukhuk..

p.s : alah.. hg mmg bukan nak join pun kalau dia ada pun.. haha.. tak gitu karan..? hehe.. (:D)


haha..umah aku nala jauh nak p kat hang..kalo umah aku depan umah hang senang la...~


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron