It is currently 26 ndUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 UNITED 2 - 1 Bin Dippers 
Author Message
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
nazq wrote:
Loque wrote:
nazq wrote:
tgk reaksi mamat ni kat blog dia:-



:I

aku rs aku tau link sapeeeeeeeeeee


:haha:

thread 2 dh kene delete ek

ntah, aku dh xtau ape jd dgn thread tu

nway, cube cr mane satu post aku kt blog tu Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
Loque wrote:
nazq wrote:
Loque wrote:
nazq wrote:
tgk reaksi mamat ni kat blog dia:-



:I

aku rs aku tau link sapeeeeeeeeeee


:haha:

thread 2 dh kene delete ek

ntah, aku dh xtau ape jd dgn thread tu

nway, cube cr mane satu post aku kt blog tu Image


the return of the Devils! ;O

btw bg aku, tunggu akhir season


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
nazq wrote:
Loque wrote:
nazq wrote:
Loque wrote:
nazq wrote:
tgk reaksi mamat ni kat blog dia:-



:I

aku rs aku tau link sapeeeeeeeeeee


:haha:

thread 2 dh kene delete ek

ntah, aku dh xtau ape jd dgn thread tu

nway, cube cr mane satu post aku kt blog tu Image


the return of the Devils! ;O

btw bg aku, tunggu akhir season

tggu ape?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
akhir season adlh waktu plg ideal utk acara bahan-membahan


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 622
Location: Shah Alam
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
die ni bdk MSU kan???...

klu ye,dkt je tu loque..hoho~~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
nazq wrote:
akhir season adlh waktu plg ideal utk acara bahan-membahan

ooo. aku dh xde drive nk bahan fan pool, cm dh xde feel :|


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
alif roznan wrote:
die ni bdk MSU kan???...

klu ye,dkt je tu loque..hoho~~

ntah, aku x tau, aku xmau tau, n aku x perlu tau pn


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 622
Location: Shah Alam
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
Loque wrote:
nazq wrote:
akhir season adlh waktu plg ideal utk acara bahan-membahan

ooo. aku dh xde drive nk bahan fan pool, cm dh xde feel :|


hurmm..btul tu..
dah mcm rase pool ni kelab setaraf ngn wigan,west ham n laen2 yg jrg jdi bahan..hoho..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
alif roznan wrote:
Loque wrote:
nazq wrote:
akhir season adlh waktu plg ideal utk acara bahan-membahan

ooo. aku dh xde drive nk bahan fan pool, cm dh xde feel :|


hurmm..btul tu..
dah mcm rase pool ni kelab setaraf ngn wigan,west ham n laen2 yg jrg jdi bahan..hoho..

mid-table team :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
Man Utd 2 - 1 Liverpool... =D


P.s : try this at your PooL friends!!! huhu.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
faizul-azlan® wrote:
Man Utd 2 - 1 Liverpool... =D


P.s : try this at your PooL friends!!! huhu.. (:D)

biar btol mamat tu, dh la fan pool, NN carragher lak tu. double fail


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
Loque wrote:
biar btol mamat tu, dh la fan pool, NN carragher lak tu. double fail

tu yg kena gelak terok tuh!!! huhu.. :haha:

p.s : aku respect fans liverpool dua org nih.. masa torres score dorg siap chanting lagu torres lg.. tp masa UNITED score.. tak ada sapa pun tahu nak chanting lagu Wayne Rooney.. semua pakat jerit gollllllllll jer.. malu siot.. huhu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
faizul-azlan® wrote:
Loque wrote:
biar btol mamat tu, dh la fan pool, NN carragher lak tu. double fail

tu yg kena gelak terok tuh!!! huhu.. :haha:

p.s : aku respect fans liverpool dua org nih.. masa torres score dorg siap chanting lagu torres lg.. tp masa UNITED score.. tak ada sapa pun tahu nak chanting lagu Wayne Rooney.. semua pakat jerit gollllllllll jer.. malu siot.. huhu..


pool fans byk yg ada knowledge...chant player, team, sume depa tau
pasal tu depa ni bangga ngan history depa :I
fan MU?

p/s: aku chant player xtau...tapi lagu2 MU tu bleh la kalau nk nyanyi ngan shinoruto (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
faizul-azlan® wrote:
Loque wrote:
biar btol mamat tu, dh la fan pool, NN carragher lak tu. double fail

tu yg kena gelak terok tuh!!! huhu.. :haha:

p.s : aku respect fans liverpool dua org nih.. masa torres score dorg siap chanting lagu torres lg.. tp masa UNITED score.. tak ada sapa pun tahu nak chanting lagu Wayne Rooney.. semua pakat jerit gollllllllll jer.. malu siot.. huhu..


I saw my mate,
The other day,
He said to me he'd seen the white Pele,
So i asked,
Who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney
Wayne Rooney, Wayne Rooney
He goes by the name of Wayne Rooney
Wayne Rooney, Wayne Rooney,

ssh nak chant sorang2...mesti da partner :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
---------
Post Re: UNITED 2 - 1 Bin Dippers
faizul-azlan® wrote:
king wrote:
faizul-azlan® wrote:
Fletcher = immense = world class = KEANO!!!

Real.. Interested..?


ko jgn lan...t tul2 dorg dtg mntk susa kte t -.-'

Bak kata ko la king.. Pasnih kalau kita Ada jinx or bad spell.. The magic word is "Darren Fletcher make Stevie-g looked like a poo!!!"... Huhu.. =D

FLetch is always our man!!!

Our record in the big games over the last two years is amazing :

When he plays, we almost never lose.
When he doesn't play, we almost never win.

:I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron