It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 71 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 UNITED 1 - 2 Chelsea 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
riochan wrote:
kite xde player yg ssuai utk accommodate taktik lwn Chelsea.


yup...man 2 man cesi were superior
timing gme 2 antra 2 ucl matches wat kte kne save certain players sume...all contributed 2 d dwnfall


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
riochan wrote:
nazq wrote:
so the conclusion, Berba jd scapegoat utk kekalahan kita pada rentboys itu hari :I

yup..kalu taktik jadi xde nya kena kutuk..paling kuat die akan bg assist, atleast ade la contribution dari jd anonymous..

bkn slh berba kte maen pki taktik ni ritu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
riochan wrote:
Ntahla..maybe aku emo sgt kot..tp aku rase mmg sume org tau yg Berba mmg xle main depan2 sorg..strategi/taktik yg SAF pki ni bole jadi kalu player ala ala Rooney yg lone striker..yg aku geram knp SAF letak Berba plak kalu da tau taktik ni xkan berjaya..nak pki Berba bole tp bg la taktik yg bole buat Berba useful to the max..ni bg tatik yg buat Berba terang2 anonymous & useless...aku xtau psl heading Berba tp aku rase xde sape2 yg bole score pki kepala dlm game tu..

Ps:aku bg komen ni smpi para ko yg 1st je sbb aku tau rmi slh phm aku maybe blame Berba je..n 2ndly, SAF xnak bg Kiko main sbb terlampau risky and 1 lg die xnak put up too much pressure kat budak umo 18thun..all in all, we lost because of tactics, slh bg role kat player n kalu nak lg jauh lg kite xde player yg ssuai utk accommodate taktik lwn Chelsea.

skali lg aku ulang, ni bkn kutukan peribadi kt ko, bukan kutukan kt sape2 pn. ***e kdg2 aku rs rmi org komen terlalu ikut prsn. aku tau, siape la aku nk kritik org, apatah lg kritik SAF utk team selection n taktik yg die pki. tp rsnye aku ade hak gk nk komen, apatah lg ble tgk taktik kte ritu mmg x menjadi

aku stuju dgn last paragraph ko. tp bg aku la, skali skale kte mmg kene amek risk cmni. cube korg tgk, kte tlalu rely sgt kt regulars kte, skali ble diorg out injured/off-form, kte xde fresh legs utk masuk. kte ade kiko, fabio, gibbo, obertan, diouf. pki la diorg utk game2 biase. sambil tu rest plyr kte yg laen. aku kesian tgk evra, mmg nmpk gle die pancit ms 1st hf ritu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
nazq wrote:
Loque wrote:
- our opposition have already found a way to mark tony out of the game. juz block him on his right side, as he cant cut in on his left


I read that he ACTUALLY use his left leg sometimes in the match.......bila ek? aku x perasan pun..ke skrin TV tu yg kecik sgt?

ade la, min ke... err.. hmm... ala mase die.... err... ala ko ingt la blk -.-'


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
aku ade terbaca, result chelsea dgn big 4 yg laen mmg sgt superior utk season ni:

Chelsea 2 - 0 Liverpool
Chelsea 1 - 0 Manchester United
Arsenal 0 - 3 Chelsea
Chelsea 2 - 0 Arsenal
Manchester United 1 - 2 Chelsea

gol kiko adlh 1st goal yg diorg bolos against big 4 yg laen. nmpk gaya lauk la pool nnt :facepalm:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea


wazza order beer n nk tunggang. skali tibe2 die insaf seketika, so x jd nk tunggang Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
king wrote:
faizul-azlan® wrote:
not in the mood to comment anything.. In "hibernating" mode at the moment.. :8


power saving mode till thursday morning..... :8

takut hari khamis tuh trus shut down sampai berminggu2.. :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
Loque wrote:
riochan wrote:
Ntahla..maybe aku emo sgt kot..tp aku rase mmg sume org tau yg Berba mmg xle main depan2 sorg..strategi/taktik yg SAF pki ni bole jadi kalu player ala ala Rooney yg lone striker..yg aku geram knp SAF letak Berba plak kalu da tau taktik ni xkan berjaya..nak pki Berba bole tp bg la taktik yg bole buat Berba useful to the max..ni bg tatik yg buat Berba terang2 anonymous & useless...aku xtau psl heading Berba tp aku rase xde sape2 yg bole score pki kepala dlm game tu..

Ps:aku bg komen ni smpi para ko yg 1st je sbb aku tau rmi slh phm aku maybe blame Berba je..n 2ndly, SAF xnak bg Kiko main sbb terlampau risky and 1 lg die xnak put up too much pressure kat budak umo 18thun..all in all, we lost because of tactics, slh bg role kat player n kalu nak lg jauh lg kite xde player yg ssuai utk accommodate taktik lwn Chelsea.

skali lg aku ulang, ni bkn kutukan peribadi kt ko, bukan kutukan kt sape2 pn. ***e kdg2 aku rs rmi org komen terlalu ikut prsn. aku tau, siape la aku nk kritik org, apatah lg kritik SAF utk team selection n taktik yg die pki. tp rsnye aku ade hak gk nk komen, apatah lg ble tgk taktik kte ritu mmg x menjadi

aku stuju dgn last paragraph ko. tp bg aku la, skali skale kte mmg kene amek risk cmni. cube korg tgk, kte tlalu rely sgt kt regulars kte, skali ble diorg out injured/off-form, kte xde fresh legs utk masuk. kte ade kiko, fabio, gibbo, obertan, diouf. pki la diorg utk game2 biase. sambil tu rest plyr kte yg laen. aku kesian tgk evra, mmg nmpk gle die pancit ms 1st hf ritu


aku phm la bro, wa xmrh pon..psl amik risk tu mmg tol la tp aku rase SAF tkot sgt nak amik risk kot. cbe bygkan die letak kiko kat depan, n kalu jd lousy gile cnfirm org akan ckp knp xletak Berba? slh taktik mmg btol la sbb taktik tu xssuai utk Berba..smpi kdg2 aku tgk die nak jd cam Rooney(trun bwh n try curi bola dr midfield Chelsea)..n sbb tu yg wat taktik kite jd huru hara..Evra mmg ksian. patut die da dpt rest da tp syg kite xde bekap yg bgus. Fabio okie tp mcm aku ckp gak, SAF xready nak amik risk, nak2 lwn big teams..usual suspects cam O'Shea injured plak..aku pon setuju sekali skala bgus amik risk tp SAF pk maybe bkn game ni..kite tgk je la gem Blackburn(aku rase Bayern pon die pki lineup yg same(maybe Carrick or Nani coming in))


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
riochan wrote:
Loque wrote:
riochan wrote:
Ntahla..maybe aku emo sgt kot..tp aku rase mmg sume org tau yg Berba mmg xle main depan2 sorg..strategi/taktik yg SAF pki ni bole jadi kalu player ala ala Rooney yg lone striker..yg aku geram knp SAF letak Berba plak kalu da tau taktik ni xkan berjaya..nak pki Berba bole tp bg la taktik yg bole buat Berba useful to the max..ni bg tatik yg buat Berba terang2 anonymous & useless...aku xtau psl heading Berba tp aku rase xde sape2 yg bole score pki kepala dlm game tu..

Ps:aku bg komen ni smpi para ko yg 1st je sbb aku tau rmi slh phm aku maybe blame Berba je..n 2ndly, SAF xnak bg Kiko main sbb terlampau risky and 1 lg die xnak put up too much pressure kat budak umo 18thun..all in all, we lost because of tactics, slh bg role kat player n kalu nak lg jauh lg kite xde player yg ssuai utk accommodate taktik lwn Chelsea.

skali lg aku ulang, ni bkn kutukan peribadi kt ko, bukan kutukan kt sape2 pn. ***e kdg2 aku rs rmi org komen terlalu ikut prsn. aku tau, siape la aku nk kritik org, apatah lg kritik SAF utk team selection n taktik yg die pki. tp rsnye aku ade hak gk nk komen, apatah lg ble tgk taktik kte ritu mmg x menjadi

aku stuju dgn last paragraph ko. tp bg aku la, skali skale kte mmg kene amek risk cmni. cube korg tgk, kte tlalu rely sgt kt regulars kte, skali ble diorg out injured/off-form, kte xde fresh legs utk masuk. kte ade kiko, fabio, gibbo, obertan, diouf. pki la diorg utk game2 biase. sambil tu rest plyr kte yg laen. aku kesian tgk evra, mmg nmpk gle die pancit ms 1st hf ritu


aku phm la bro, wa xmrh pon..psl amik risk tu mmg tol la tp aku rase SAF tkot sgt nak amik risk kot. cbe bygkan die letak kiko kat depan, n kalu jd lousy gile cnfirm org akan ckp knp xletak Berba? slh taktik mmg btol la sbb taktik tu xssuai utk Berba..smpi kdg2 aku tgk die nak jd cam Rooney(trun bwh n try curi bola dr midfield Chelsea)..n sbb tu yg wat taktik kite jd huru hara..Evra mmg ksian. patut die da dpt rest da tp syg kite xde bekap yg bgus. Fabio okie tp mcm aku ckp gak, SAF xready nak amik risk, nak2 lwn big teams..usual suspects cam O'Shea injured plak..aku pon setuju sekali skala bgus amik risk tp SAF pk maybe bkn game ni..kite tgk je la gem Blackburn(aku rase Bayern pon die pki lineup yg same(maybe Carrick or Nani coming in))

well, kte kene hadapi je la. game liga still ade lg 5, CL 1 leg lg. selg ade game, selg 2 ade hrpn


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
Loque wrote:
aku ade terbaca, result chelsea dgn big 4 yg laen mmg sgt superior utk season ni:

Chelsea 2 - 0 Liverpool
Chelsea 1 - 0 Manchester United
Arsenal 0 - 3 Chelsea
Chelsea 2 - 0 Arsenal
Manchester United 1 - 2 Chelsea

gol kiko adlh 1st goal yg diorg bolos against big 4 yg laen. nmpk gaya lauk la pool nnt :facepalm:



yup..mmg pun!!!
tp xpa..last2 MU gak angkat cup...
(ayat utk memotivasikan diri sendiri) ^_^


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
Loque wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=wuUsYZaZNcM

wazza order beer n nk tunggang. skali tibe2 die insaf seketika, so x jd nk tunggang Image


lol....poor roo


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
Loque wrote:
aku ade terbaca, result chelsea dgn big 4 yg laen mmg sgt superior utk season ni:

Chelsea 2 - 0 Liverpool
Chelsea 1 - 0 Manchester United
Arsenal 0 - 3 Chelsea
Chelsea 2 - 0 Arsenal
Manchester United 1 - 2 Chelsea

gol kiko adlh 1st goal yg diorg bolos against big 4 yg laen. nmpk gaya lauk la pool nnt :facepalm:


:|


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
nazq wrote:
Loque wrote:
aku ade terbaca, result chelsea dgn big 4 yg laen mmg sgt superior utk season ni:

Chelsea 2 - 0 Liverpool
Chelsea 1 - 0 Manchester United
Arsenal 0 - 3 Chelsea
Chelsea 2 - 0 Arsenal
Manchester United 1 - 2 Chelsea

gol kiko adlh 1st goal yg diorg bolos against big 4 yg laen. nmpk gaya lauk la pool nnt :facepalm:


:|

last season kte one-off je ke...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
aku rs kalau kita guna rafael mgkn game jd lain.. Gaz should be rested for this match.. adoiyai... :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
---------
Post Re: UNITED 1 - 2 Chelsea
faizul-azlan® wrote:
aku rs kalau kita guna rafael mgkn game jd lain.. Gaz should be rested for this match.. adoiyai... :8

SAF xnk gamble, nk wat cmne


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 71 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron