It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 212 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
 UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs] 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
Ro-G wrote:
fzrn wrote:
zul apad ly© wrote:
weh korg bantai sape nih?? aku nk join gak!!!!

bantai blog loserfool yg kt group dlu..ahaha
'Theres always next season' motto baru dieorg.. :lol:


satu ag dorg nye motto..aku amik dr fan pool jgk ni...next year could be our year..ngeh3


aku biase nganjing kazern aku ayat laen

YOU'LL WALK ALONE


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
sid wrote:
Ro-G wrote:
fzrn wrote:
zul apad ly© wrote:
weh korg bantai sape nih?? aku nk join gak!!!!

bantai blog loserfool yg kt group dlu..ahaha
'Theres always next season' motto baru dieorg.. :lol:


satu ag dorg nye motto..aku amik dr fan pool jgk ni...next year could be our year..ngeh3


aku biase nganjing kazern aku ayat laen

YOU'LL WALK ALONE

Image


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
teringat daku kt fan pool kat hakim hr tuh, pehal la mamat tuh duk sensorang n pdhal mlm tuh bknnye ade game diorg pun, lwk2...


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
zul apad ly© wrote:
teringat daku kt fan pool kat hakim hr tuh, pehal la mamat tuh duk sensorang n pdhal mlm tuh bknnye ade game diorg pun, lwk2...

wahaha, sedeynye aku tgk die mlm tu. aku leh rs aura sedey die dr jauh haha


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
Loque wrote:
zul apad ly© wrote:
teringat daku kt fan pool kat hakim hr tuh, pehal la mamat tuh duk sensorang n pdhal mlm tuh bknnye ade game diorg pun, lwk2...

wahaha, sedeynye aku tgk die mlm tu. aku leh rs aura sedey die dr jauh haha


aku rase mlm tuh die tgk pkir2 utk convert msuk UNITED la, die nk join kitorg tp segan, so tgk dr jauh je la...


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
zul apad ly© wrote:
Loque wrote:
zul apad ly© wrote:
teringat daku kt fan pool kat hakim hr tuh, pehal la mamat tuh duk sensorang n pdhal mlm tuh bknnye ade game diorg pun, lwk2...

wahaha, sedeynye aku tgk die mlm tu. aku leh rs aura sedey die dr jauh haha


aku rase mlm tuh die tgk pkir2 utk convert msuk UNITED la, die nk join kitorg tp segan, so tgk dr jauh je la...

kecik pny psl la, xnk sapot mamat tu Image


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
Loque wrote:
zul apad ly© wrote:
Loque wrote:
zul apad ly© wrote:
teringat daku kt fan pool kat hakim hr tuh, pehal la mamat tuh duk sensorang n pdhal mlm tuh bknnye ade game diorg pun, lwk2...

wahaha, sedeynye aku tgk die mlm tu. aku leh rs aura sedey die dr jauh haha


aku rase mlm tuh die tgk pkir2 utk convert msuk UNITED la, die nk join kitorg tp segan, so tgk dr jauh je la...

kecik pny psl la, xnk sapot mamat tu Image


kecik??? hahaha, diri sndrik x terbela, nk sapot org lain lak??? hahaha....


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
haha dia x fight, nnt kita dah diam2 sket musti dia kutuk2 kita balik


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
nazq wrote:
haha dia x fight, nnt kita dah diam2 sket musti dia kutuk2 kita balik

x fight lgsg, mcm buli dak2 kecik. xde kepuasan :frown:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
Loque wrote:
nazq wrote:
haha dia x fight, nnt kita dah diam2 sket musti dia kutuk2 kita balik

x fight lgsg, mcm buli dak2 kecik. xde kepuasan :frown:


dh mmg Kecik...nak wat camne


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
nazq wrote:
Loque wrote:
nazq wrote:
haha dia x fight, nnt kita dah diam2 sket musti dia kutuk2 kita balik

x fight lgsg, mcm buli dak2 kecik. xde kepuasan :frown:


dh mmg Kecik...nak wat camne

(cold)


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
speechless kot...xtau apa nk counter. almaklumlah, maybe dh yakin yg season ni 'their year' :twisted:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
kecik dh panas. aku dh hantar 1st salvo, backup needed :suprised:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
ko punya reply mmg class :up:

btol2 gelak besar aku tgk dia punya reply Image masih lg dia bpegang dgn fahaman "org yg sama tp gunakan nick blainan" Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
---------
Post Re: UNITED 0 - 0 Arsenal [UNITED, 2008/2009 BPL Champs]
nazq wrote:
ko punya reply mmg class :up:

btol2 gelak besar aku tgk dia punya reply Image masih lg dia bpegang dgn fahaman "org yg sama tp gunakan nick blainan" Image

aku rs aku terover sket. tp xpe, aku ske :suprised:

aku mmg xpuas ati dgn reply die. seseorg plyr bkn join club utk gloryness. ape kejadahnye mksd ayat die 2? kre torres msk pool bkn sbb nk mng, tp sj2?

biar die, klu die sengal sgt ingt ade sorg je, nsb aa :suprised:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 212 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron