It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 186 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move 
Author Message
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Image

my favourite ever man utd player, i luv him so much. klu la kte sign die blk, beshnye... :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Loque wrote:
Image

my favourite ever man utd player, i luv him so much. klu la kte sign die blk, beshnye... :8


one of the best since denis law...ak pon minat dia gak...
mau tgk jersi arrr....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
judin wrote:
Loque wrote:
Image

my favourite ever man utd player, i luv him so much. klu la kte sign die blk, beshnye... :8


one of the best since denis law...ak pon minat dia gak...
mau tgk jersi arrr....

satu hr nnt aku nk wat jersi NN die :nod:

tp mst mhl... (cold)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
faizul-azlan® wrote:
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..


minat saha ke...xnmpak jersi saha pon....jersi rvn je duk ada.... :I
heheh...gurau ja na


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
faizul-azlan® wrote:
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..

ko kene consider 1 perkara: sape supporting act ms zmn ruud/saha

ms ruud kt utd, kte ade:

bellion
djemba twins
miller
kleberson

ble mengenangkan kte pnah ade plyr2 cmni, aku berasa.... Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Loque wrote:
faizul-azlan® wrote:
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..

ko kene consider 1 perkara: sape supporting act ms zmn ruud/saha

ms ruud kt utd, kte ade:

bellion
djemba twins
miller
kleberson

ble mengenangkan kte pnah ade plyr2 cmni, aku berasa.... Image


Miller - the next Roy Keane tu :facepalm:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
our new roy keane skrg pakai no.24... :nod:

dah pandai tension2, marah teamates, tengking referee mmg sejibik perangai roy keane dia tiru skrg nih.. :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
faizul-azlan® wrote:
our new roy keane skrg pakai no.24... :nod:

dah pandai tension2, marah teamates, tengking referee mmg sejibik perangai roy keane dia tiru skrg nih.. :up:

yes, mmg die dh pndi tengking, marah2 ape sume. tp aku rs die lom lg capai tahap inspirational cm keano. aku xtau nk ckp la, tp ms zaman keano dl, ble tgk je die maen, plyr2 keliling die pn akan sm driven cm die. aura yg sgt hbt


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Loque wrote:
faizul-azlan® wrote:
our new roy keane skrg pakai no.24... :nod:

dah pandai tension2, marah teamates, tengking referee mmg sejibik perangai roy keane dia tiru skrg nih.. :up:

yes, mmg die dh pndi tengking, marah2 ape sume. tp aku rs die lom lg capai tahap inspirational cm keano. aku xtau nk ckp la, tp ms zaman keano dl, ble tgk je die maen, plyr2 keliling die pn akan sm driven cm die. aura yg sgt hbt


inspirational captain... :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
judin wrote:
Loque wrote:
faizul-azlan® wrote:
our new roy keane skrg pakai no.24... :nod:

dah pandai tension2, marah teamates, tengking referee mmg sejibik perangai roy keane dia tiru skrg nih.. :up:

yes, mmg die dh pndi tengking, marah2 ape sume. tp aku rs die lom lg capai tahap inspirational cm keano. aku xtau nk ckp la, tp ms zaman keano dl, ble tgk je die maen, plyr2 keliling die pn akan sm driven cm die. aura yg sgt hbt


inspirational captain... :up:


dan xakan capai kot... <)
mesti ada yg marah nnt ni.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
faizul-azlan® wrote:
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..


i wonder hw gd v wud b if v had ruud, a fit saha n roo just playin off these 2.... :suprised:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Loque wrote:
faizul-azlan® wrote:
our new roy keane skrg pakai no.24... :nod:

dah pandai tension2, marah teamates, tengking referee mmg sejibik perangai roy keane dia tiru skrg nih.. :up:

yes, mmg die dh pndi tengking, marah2 ape sume. tp aku rs die lom lg capai tahap inspirational cm keano. aku xtau nk ckp la, tp ms zaman keano dl, ble tgk je die maen, plyr2 keliling die pn akan sm driven cm die. aura yg sgt hbt


utk smpi thp keano, fletch kne gduh dng viera dlm tunnel, walked off dr scottish national team etc... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
king wrote:
faizul-azlan® wrote:
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..


i wonder hw gd v wud b if v had ruud, a fit saha n roo just playin off these 2.... :suprised:

berba kn ade :I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
---------
Post Re: Ruud Van Nistelroy Delighted With Hamburger SV Move
Loque wrote:
king wrote:
faizul-azlan® wrote:
Hebat2 dia, sebanyak mana pun dia score.. kita tak byk success ms zaman Nistelrooy.. yg kita menang ***a.. EPL sekali, FA Cup sekali (tu pun lwn milwall jer ms final) & League Cup Sekali (tp league cup RVN kena drop kat bench sbb kemantapan Louis Saha so peranan dia minor jer ms kena mng league cup nih).. Pelik kan..? hukhuk..

p.s : btw aku minat and prefer a fit saha lg dr RVN.. hehe..


i wonder hw gd v wud b if v had ruud, a fit saha n roo just playin off these 2.... :suprised:

berba kn ade :I


(Doh)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 186 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron