It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
UNITED v Wolves
Wednesday, 16th December 2009
359am LIVE on ESPN


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
x mau m'harap lebey2 sgt dh.. kcewa dgn Villa x abih lg.. apa nk jadi la MU pasni..
SAF pun bangang.. naaaaaaaak gak ltak Rooney sorg2 kt dpn tu.. geram gila aku!!! :frown:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^


cewah2...nak tgk ngan sapa ntah ni???


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^


cewah2...nak tgk ngan sapa ntah ni???

eleh igt nak lepak ngan ang ke?? :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^


cewah2...nak tgk ngan sapa ntah ni???

eleh igt nak lepak ngan ang ke?? :P


ok..kita tgk..aku xmau jawab kol ang nnt... ;O


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^


cewah2...nak tgk ngan sapa ntah ni???

eleh igt nak lepak ngan ang ke?? :P


ok..kita tgk..aku xmau jawab kol ang nnt... ;O

lalalala ;O
sudah2 kang org marah lak borak kt sini..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^


cewah2...nak tgk ngan sapa ntah ni???

eleh igt nak lepak ngan ang ke?? :P


ok..kita tgk..aku xmau jawab kol ang nnt... ;O

lalalala ;O
sudah2 kang org marah lak borak kt sini..



hahahaaa....
tp mmg pun ang bukan ada penang g time ni...huhhuuu...
okla balik pada topic...
aku harap gibson main game ni...
termasuk player2 muda lain...
especially de laet..aku mmg tingin nk tgk bdak ni slalu...
sbb aku nk puaskan ati aku..b4 ni aku still kurang yakin ngan kata2 yg mengatakan dia ni hebat..aku harap dia mmg akn jd hebat...sbb dia player man u...huhuuhuuu...
lg...harap2 SAF bg ramai skit player muda main...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
ak lak cm nak fletcher tu main kt mid la..
xsuke lak ak tgok main defend cm xleh wat pape sgt..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
ak lak cm nak fletcher tu main kt mid la..
xsuke lak ak tgok main defend cm xleh wat pape sgt..

btoi2..baru de laet leh men...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
ak lak cm nak fletcher tu main kt mid la..
xsuke lak ak tgok main defend cm xleh wat pape sgt..

fletcher bleh main fullback sbenaqnya.. ***a maybe aritu dia letih kot.. dah tentu Ashley Young tu laju 1 hal gak..
yg penting la ni.. kena main 4-4-2.. kalo nak main gak 4-5-1, kena letak Owen atau Berba kt dpn tu.. Rooney x bleh jadi lone-ranger kt dpn tu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
pulipparken wrote:
fzrn wrote:
ak lak cm nak fletcher tu main kt mid la..
xsuke lak ak tgok main defend cm xleh wat pape sgt..

fletcher bleh main fullback sbenaqnya.. ***a maybe aritu dia letih kot.. dah tentu Ashley Young tu laju 1 hal gak..
yg penting la ni.. kena main 4-4-2.. kalo nak main gak 4-5-1, kena letak Owen atau Berba kt dpn tu.. Rooney x bleh jadi lone-ranger kt dpn tu..

die mmg bleh, tp ak tgok lagi effective die kt mid, die leh cntrol tgh sama ada nak menyerang atau tlong defence..
btw ak mmg xsuke formation lone striker ni..sbb risau xleh wat pape just chance jek berlambak..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
pulipparken wrote:
fzrn wrote:
ak lak cm nak fletcher tu main kt mid la..
xsuke lak ak tgok main defend cm xleh wat pape sgt..

fletcher bleh main fullback sbenaqnya.. ***a maybe aritu dia letih kot.. dah tentu Ashley Young tu laju 1 hal gak..
yg penting la ni.. kena main 4-4-2.. kalo nak main gak 4-5-1, kena letak Owen atau Berba kt dpn tu.. Rooney x bleh jadi lone-ranger kt dpn tu..

die mmg bleh, tp ak tgok lagi effective die kt mid, die leh cntrol tgh sama ada nak menyerang atau tlong defence..
btw ak mmg xsuke formation lone striker ni..sbb risau xleh wat pape just chance jek berlambak..

xpa la wei..SAF nk bg player dia biasakan diri ngan formation tu..sbb nnt dzeko masuk team..xla kalut sgt nk ubah kan...heheheeee (:D)
tingginya impian... <)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
fzrn wrote:
nak menang jek xkire la bape..
da nak dekat boxing day ni.. (cold)
jmpe sy di pinang utk game ni ^_^

game nih 16HB la bukan nyer 19Hb da... nak mai penang trus pening ke bro..? hehehe... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
---------
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wolves
a win is a must


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron