It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..


aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:

Nak wat cmne bro, die je yg reliable..nak hrpkan Carrick, da xkonsisten da..same ngn Ando n Scholes gak..So kat Fletch je la kena bergantung harap..kalu xnak gantung hrp kat die je SAF kena bli midfield baru la..Defour ke, Silva ke (:D) ..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
nr_nan87 wrote:
rafael to score!!! :nod:

sah-sah rooney yg akn score lagi.. hehe.. (:D)

tp btol2 mengharap Berbatov pun akn sumbang one more goal in this match as well.. huhu.. Goal Tally dia season nih sikit sgt nk banding ngn price dia yg byk giler angka nyer tuh.. huhu.. COME ON BERBA!!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
riochan wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..


aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:

Nak wat cmne bro, die je yg reliable..nak hrpkan Carrick, da xkonsisten da..same ngn Ando n Scholes gak..So kat Fletch je la kena bergantung harap..kalu xnak gantung hrp kat die je SAF kena bli midfield baru la..Defour ke, Silva ke (:D) ..



kita bergantung kat FLETCHER bukan mcm kita bergantung kat RON dulu tp kita bergantung kat dia utk memastikan game kita sentiasa mcm biasa dan lancar bukanlah bergantung utk mengharapkan byk keajaiban dari dia...so kita bergantung mcm nie takdak masalah...suma pun tau biasanya CB jarang ditukaq2 kerana coach akan bergantung kepada CB yg dah stabil dan berpesefahaman...sama jgak satu team mesti kena ada CAPITAN yg sentiasa bermain...jadi kebergantungan mcm nie kepada seseorg pemain contohnya FLETCHER tak menjadi masalah la....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
mjhbh_yo wrote:
riochan wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..


aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:

Nak wat cmne bro, die je yg reliable..nak hrpkan Carrick, da xkonsisten da..same ngn Ando n Scholes gak..So kat Fletch je la kena bergantung harap..kalu xnak gantung hrp kat die je SAF kena bli midfield baru la..Defour ke, Silva ke (:D) ..



kita bergantung kat FLETCHER bukan mcm kita bergantung kat RON dulu tp kita bergantung kat dia utk memastikan game kita sentiasa mcm biasa dan lancar bukanlah bergantung utk mengharapkan byk keajaiban dari dia...so kita bergantung mcm nie takdak masalah...suma pun tau biasanya CB jarang ditukaq2 kerana coach akan bergantung kepada CB yg dah stabil dan berpesefahaman...sama jgak satu team mesti kena ada CAPITAN yg sentiasa bermain...jadi kebergantungan mcm nie kepada seseorg pemain contohnya FLETCHER tak menjadi masalah la....


mmg xkan jadi masalah andai dia xinjured...tgk game kita bila dia xdak?bila dia kena main defend???secara jujurnya adakah ang xnampak perbezaan permainan team united bila fletcher ada kat mid n defend???aku bukan apa..takot kita xdapat konsisten utk jangka masa panjang... (cold)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
hopefully we will have a settle back-4 yet again.. Lets hope rafael, vidic, wesley and patrice will be fit for this match..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
secara jujurnya mmg aku nak FLETCHER men kat MID tp bg aku sebenarnya kalau dia tak men 2 3 game pun tak dak masalah sgt...pada aku mmg tyme dia tak men MID kita nmpak game terok tp cuba tgok reason2 aku


tyme FLETCHER tak men MID FLETCHER & CARRICK men DEFEND adakah tyme FLETCHER men DEFEND korang fikir SAF nak bg dia overlap atau support attacking sedangkan yg ada kat bawah tu CARRICK dan DE LAET atau mgkin hanya sorng CB yg tulen sedangkan EVRA dah bantu ATTACKING....so kat sini kita kurang sorg player utk menyerang dan sekaligus menampakkan game kita terok...

satu lg adakah hgpa suma perasan kita akan men terok kalau kita men satu STRIKER...satu striker memerlukan satu player yg sentiasa ada dalam kotak tp ROO kita dok ada merata kadang2 smpai bwah pun dia ada....

biasanya kalau kita men terok cuba tgok apa sumbangan WINGER kita dalam game tu...bg aku WINGER kita tak konsisten...

kesimpulan yg dapat aku wat kalau la back 4 kita dah OK mid tak semestinya kena ada FLETCHER kerana bg aku kita punya MID yg lain akan OK jugak sebenarnya...kita mampu menang dan bermain baik kalau FLETCHER direhatkan utk 2 3 game...

cuba kita dapatkan satu lg STIKER yg agak POWER dan BERPENGARUH utk digandingkan dgn ROO men 2 STRIKER...aku rasa game kita tak akan jadi seterok yg kita tngok sebelum2 nie

WINGER kita plak kalau konsisten mcm RON,A YOUNG,LENNON + 2 MID lain selain FLETCHER pun aku rasa tentu game kita takkan terok sgt


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
aku suka FLETCHER men tgh dan aku harap dia mampu jadi CAPITAN kita di masa depan tp bg aku bukan la satu masalah besar kalau dia tak dak utk 2 3 game kalau direhatkan pun...so kat sini walaupun kita mengharapkan dia tp bg aku MAN UTD bukan lah satu team yg bergantung kat dia sorng ja....kat sini dari pandangan aku kurng setuju ngan pandangan SHINO yg kita hanya mengharapkan FLETCHER utk drive MID kita sedangkan aku rasa MID kita yg lain jugak mampu wat tanpa FLETCHER ***a kita kena perbetolkan reason2 yg aku beri kat atas tu...reason2 yg aku bg kat atas tu jelas menunjukkan yg kita adalah pasukan yg memerlukan 11 pemain bukan sorg...kekurangan kita partner ROO (BERBA bagoih tp kurang masuk ngan ROO la), konsisten WINGER dan skang masalah injured di back 4


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
Roooooonnneeyyyy....SCORE lg!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..



aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:

rely kt die pn bkn cm die kaka ke,fabregas sgt tp yg pntg die ade kt situ bro..
ak yg pntg rajin jek jgn nak mlas2 sgt, ando bkn xbgus tp klu die cm jln2 kt megastore nak shpping time game rase cm nak siku jek rusuk die.. :P
lagi satu jgn duk sep2 sgt player tu,klu rase nak letak youth hembus kan jek..klu kalah pn atleast mencube..lagipun season ni kan cm rebuild team kite tu..

sauk je fzrn..~ (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
lan..kat mana plak kali ni??? <)

tak sure lagik.. nanti aku helo-helo la hg!!! hehe..

BTW aku rs Wigan should not be a problem for us la at home.. we gonna win this comfortably i guess..

Prediction : we will score at least 3 more goals this Thursday morning!!! huhu.. :nod:



dok nampak dah...
aku faham... :I

HAHAHAHAHA... ayat hg ni ala2 mcm Ahmad Nisfu.. :lol: :lol: :lol: (:D) (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
faizul-azlan® wrote:
nr_nan87 wrote:
rafael to score!!! :nod:

sah-sah rooney yg akn score lagi.. hehe.. (:D)

tp btol2 mengharap Berbatov pun akn sumbang one more goal in this match as well.. huhu.. Goal Tally dia season nih sikit sgt nk banding ngn price dia yg byk giler angka nyer tuh.. huhu.. COME ON BERBA!!!

game ni konpom dia akan score.. aku yakin 200%!!!!
kalo dia x score mlm ni, kita jumpa nanti, hampa bambu aku puas2! bambu dlm forum pun, aku trima... (:D) mcm aku kena kes Gibson aritu...
yg penting, aku yakin dia akan form mlm ni... tgk rambut pun tau dah.. hahahahaha (:D) (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
since chelsea mng mlm smlm so kita pun WAJIB lah menang jugak game nih.. hukhuk.. :I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
bapak lambat kul 3 pg (Doh)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
nazq wrote:
bapak lambat kul 3 pg (Doh)

3 pagi aper nyer.. kol 3.55 tuh.. kira pukul 4 gak la.. after game.. trus mandi then dah leh siap2 gi keje.. masuk keja sambung tido.. huhu.. giler ar skrg nih game kita asyik lewat2 jer.. tak larat dowh nak berjaga lewat2 pagi.. hukhuk.. kalau tak keje tak apa ar gak.. huhu..

p.s: :frown:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
---------
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
VERY IMPORTANT MESSAGE!!!

BTW guys ada small gathering utk game nih.. so for those yg sanggup bersengkang mata nak join kitaorg adalah sgt2 dialu-alukan.. setakat nih 5 org dah comfirm.. insyallah.. huhu..

Pulip.. aku tak bawa ex-lecturer hg.. so kalau interested nak join.. JOm la!!! hehehe...

Place : Maybe Restoren Tunas Paya Terubong, Penang.

confirm list akn hadir :

1. Aku
2. Shino
3. mjbh_yo
4. nazanto
5. Special Guest - JERSEYMAN


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron