It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan

UNITED v Wigan
Thursday, 31st December 2009
354am LIVE on ESPN!!



26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
teruskan kemenangan dan kemaraan kita.. :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 rdUTCp 2008
Posts: 40
Location: Butterworth,Pulau Pinang & Manchester,UK.
 Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
MU vs Wigan Thursday morning 31-12-2009 3.55 am Malaysia time = Wednesday night 20:00 UK time ok.So dont forget stay tune ok.MU 4 Wigan 1 so 4-1.Showing no mercy no more room for error.Going for the kill.Bring it on ok !!!

Jingle Bell Jingle All The Way Song by Zooney.

Ho Ho Ho,Ho Ho Ho,
Blues ******* hollow,
All the monies you borrow,
Off that rich Russian fellow.
Ho Ho Ho,Ho Ho Ho,
Its hard to swallow,
You'll never win three in a row,
Coz MU are hard to follow.

:suprised: :up: :down: :nod: :lol: :frown: ='( (:D) <) -.-' 8( (cold) :8 ='['' =D ;O ^_^ :I :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
kaman rooney....
kaman berba....
kaman united....
:nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
lan..kat mana plak kali ni??? <)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
shinoruto wrote:
lan..kat mana plak kali ni??? <)

tak sure lagik.. nanti aku helo-helo la hg!!! hehe..

BTW aku rs Wigan should not be a problem for us la at home.. we gonna win this comfortably i guess..

Prediction : we will score at least 3 more goals this Thursday morning!!! huhu.. :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
lan..kat mana plak kali ni??? <)

tak sure lagik.. nanti aku helo-helo la hg!!! hehe..

BTW aku rs Wigan should not be a problem for us la at home.. we gonna win this comfortably i guess..

Prediction : we will score at least 3 more goals this Thursday morning!!! huhu.. :nod:



dok nampak dah...
aku faham... :I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
dharap momentum berterusan dgn ade nye full back..
yeah ak da ckp da letak fletcher kt tgh dan juga carrick baru best main..huhu :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
fzrn wrote:
dharap momentum berterusan dgn ade nye full back..
yeah ak da ckp da letak fletcher kt tgh dan juga carrick baru best main..huhu :up:

:up: ..good job SAF..die bc forum kite ni kot,haha..aku rase rmi ckp suh depa g balik kat midfield kan..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..



aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..



aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:

rely kt die pn bkn cm die kaka ke,fabregas sgt tp yg pntg die ade kt situ bro..
ak yg pntg rajin jek jgn nak mlas2 sgt, ando bkn xbgus tp klu die cm jln2 kt megastore nak shpping time game rase cm nak siku jek rusuk die.. :P
lagi satu jgn duk sep2 sgt player tu,klu rase nak letak youth hembus kan jek..klu kalah pn atleast mencube..lagipun season ni kan cm rebuild team kite tu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 81
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
semoga satu lg kemenangan bergaya utk kita!!! =D

kekalkan line-up mlm smlm yer sir alex!!! :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
maybe la kot, forum kite kan best (:D)
btw ak rase kite leh gamble letak dak2 muda kt defend cm aritu ade rafael n de laet sbb fletcher tu leh cver defend n leh wat kacau kt mid utk attack..
tp klu da masuk pn nak gnti de laet tp still hold fletcher n carrick kt defend so ssah la xleh nak wat keje byk sgt..



aku pun suka bila fletcher da kembali main mid.. :up: ***a aku mcm sedikit risau la..tahun ni kita mcm terlalu bergantung kat fletcher lak kat mid.padahal kita ada ramai lg mid..aku harap sgt SAF akan pelbagaikan lagi taktikal supaya man utd xterlalu mengharapkan pada sorg2 player.. :nod:

rely kt die pn bkn cm die kaka ke,fabregas sgt tp yg pntg die ade kt situ bro..
ak yg pntg rajin jek jgn nak mlas2 sgt, ando bkn xbgus tp klu die cm jln2 kt megastore nak shpping time game rase cm nak siku jek rusuk die.. :P
lagi satu jgn duk sep2 sgt player tu,klu rase nak letak youth hembus kan jek..klu kalah pn atleast mencube..lagipun season ni kan cm rebuild team kite tu..


aku setuju yg ni... :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 81
---------
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : UNITED v Wigan
rafael to score!!! :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron