It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED 
Author Message
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
pulipparken wrote:
Loque wrote:
sy berasa agk kecemasan ble menghadapi w.ham. jgn ade mental block sudah...

aku pun cemas sgt2.. dpt rasa game ni nk bg aku sakit jantung...

aku x pasti klu cole injured ke x, tp mmg kene pantau die btol2 la. noble, stanislas pn bhy gk...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
Loque wrote:
pulipparken wrote:
Loque wrote:
sy berasa agk kecemasan ble menghadapi w.ham. jgn ade mental block sudah...

aku pun cemas sgt2.. dpt rasa game ni nk bg aku sakit jantung...

aku x pasti klu cole injured ke x, tp mmg kene pantau die btol2 la. noble, stanislas pn bhy gk...



dan skrg thru pass2 dari parker pun mau dok jaga...
aku risau brown ja nnt...lau dia dok wat rilek sgt...mau dok bocoq...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
shinoruto wrote:
Loque wrote:
pulipparken wrote:
Loque wrote:
sy berasa agk kecemasan ble menghadapi w.ham. jgn ade mental block sudah...

aku pun cemas sgt2.. dpt rasa game ni nk bg aku sakit jantung...

aku x pasti klu cole injured ke x, tp mmg kene pantau die btol2 la. noble, stanislas pn bhy gk...



dan skrg thru pass2 dari parker pun mau dok jaga...
aku risau brown ja nnt...lau dia dok wat rilek sgt...mau dok bocoq...

brown tu bleh thn tdoq gak tu kadang2.. dia mai mood nk tdoq, slamait la smua..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
Loque wrote:
pulipparken wrote:
Loque wrote:
sy berasa agk kecemasan ble menghadapi w.ham. jgn ade mental block sudah...

aku pun cemas sgt2.. dpt rasa game ni nk bg aku sakit jantung...

aku x pasti klu cole injured ke x, tp mmg kene pantau die btol2 la. noble, stanislas pn bhy gk...



dan skrg thru pass2 dari parker pun mau dok jaga...
aku risau brown ja nnt...lau dia dok wat rilek sgt...mau dok bocoq...

brown tu bleh thn tdoq gak tu kadang2.. dia mai mood nk tdoq, slamait la smua..



tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
shinoruto wrote:
tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...

at least, dia x buat silly bloody mistakes bagi bola kt Bellamy (bellamy ka? aku x ingat sgt) x pasai2 time last min game penting..
pasai tu aku syg Brown tu.. cross pun bagoi.. nk switch role naik ataih, anytime bleh.. cross kaki kiri pun bleh.. :nod:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...

at least, dia x buat silly bloody mistakes bagi bola kt Bellamy (bellamy ka? aku x ingat sgt) x pasai2 time last min game penting..
pasai tu aku syg Brown tu.. cross pun bagoi.. nk switch role naik ataih, anytime bleh.. cross kaki kiri pun bleh.. :nod:



xpa...brown mmg bagoih pun..aku ingat lg time aku sek men dulu...b4 dia injured...
dia men utk bwh 21 england...time tu ada ura2 mengatakan dia calon kapten england di masa depan...tgk r time tu walaupun budak g men gempak ja..tp lepas injured tu dia mcm xpefom mcm dulu...tp skurang2nya dia xtrok..ok la tu kan...aku pun syg brown gak... (:D)


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...

at least, dia x buat silly bloody mistakes bagi bola kt Bellamy (bellamy ka? aku x ingat sgt) x pasai2 time last min game penting..
pasai tu aku syg Brown tu.. cross pun bagoi.. nk switch role naik ataih, anytime bleh.. cross kaki kiri pun bleh.. :nod:


pulip masih menyirap ngan rio... :haha:
xpe la bnde dh lepas...wlupn ak mnganggap ia '2F calamity' (ferdinand n foster)
berbatov ak tgk mse carling cup arituh slow gle arr men...msuk macheda bru la ok sket


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
judin wrote:
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...

at least, dia x buat silly bloody mistakes bagi bola kt Bellamy (bellamy ka? aku x ingat sgt) x pasai2 time last min game penting..
pasai tu aku syg Brown tu.. cross pun bagoi.. nk switch role naik ataih, anytime bleh.. cross kaki kiri pun bleh.. :nod:


pulip masih menyirap ngan rio... :haha:
xpe la bnde dh lepas...wlupn ak mnganggap ia '2F calamity' (ferdinand n foster)
berbatov ak tgk mse carling cup arituh slow gle arr men...msuk macheda bru la ok sket

biasa la tu keseimbangan kurang rambut baru potong..hehe


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
judin wrote:
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...

at least, dia x buat silly bloody mistakes bagi bola kt Bellamy (bellamy ka? aku x ingat sgt) x pasai2 time last min game penting..
pasai tu aku syg Brown tu.. cross pun bagoi.. nk switch role naik ataih, anytime bleh.. cross kaki kiri pun bleh.. :nod:


pulip masih menyirap ngan rio... :haha:
xpe la bnde dh lepas...wlupn ak mnganggap ia '2F calamity' (ferdinand n foster)
berbatov ak tgk mse carling cup arituh slow gle arr men...msuk macheda bru la ok sket

aku mmg maki gila2 la time tgk dia buat mistakes camtu.. Foster dok t'gedik2 nk glecek Tevez.. unacceptable..
yg bestnya.. la ni Brown main.. mamat tu saviour gila!


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
pulipparken wrote:
judin wrote:
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
tu r..aku suka brown men...tp mcm ang kata...kdg2 dia suka tdoq...
terlalu2 rilek...kdg2 tu dia terlepas bola pun dgn muka xbersalahnya wat xtaw ja...
hahahaaaa...

at least, dia x buat silly bloody mistakes bagi bola kt Bellamy (bellamy ka? aku x ingat sgt) x pasai2 time last min game penting..
pasai tu aku syg Brown tu.. cross pun bagoi.. nk switch role naik ataih, anytime bleh.. cross kaki kiri pun bleh.. :nod:


pulip masih menyirap ngan rio... :haha:
xpe la bnde dh lepas...wlupn ak mnganggap ia '2F calamity' (ferdinand n foster)
berbatov ak tgk mse carling cup arituh slow gle arr men...msuk macheda bru la ok sket

aku mmg maki gila2 la time tgk dia buat mistakes camtu.. Foster dok t'gedik2 nk glecek Tevez.. unacceptable..
yg bestnya.. la ni Brown main.. mamat tu saviour gila!


sume pon dok maki kot...haha


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
judin wrote:

sume pon dok maki kot...haha

saya tak.. reaction saya ***a Adeh la.. then letak tgn kat kepala mcm nih.. :8 huhu....


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
faizul-azlan® wrote:
judin wrote:

sume pon dok maki kot...haha

saya tak.. reaction saya ***a Adeh la.. then letak tgn kat kepala mcm nih.. :8 huhu....

dahsyat.. ada kbolehan thn maki.. (:D)


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
pulipparken wrote:
faizul-azlan® wrote:
judin wrote:

sume pon dok maki kot...haha

saya tak.. reaction saya ***a Adeh la.. then letak tgn kat kepala mcm nih.. :8 huhu....

dahsyat.. ada kbolehan thn maki.. (:D)

boleh minta kerja r cmtu...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
so ada sapa2 tahu ak UPSON ngn C.COLE injured or tak? hukhuk..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
---------
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Hammers v UNITED
walaupun whu skrg goyah, tp maen away ni selalu merisaukan aku...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron