It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED 
Author Message
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
faizul-azlan® wrote:
A Small FSDEVILS Gathering Will be Made this saturday... For those who interested to join.. plz let us know.. Here a few details bout this saturday Gathering


Place : Autocity Juru , Penang
Date : 19th Disember 2009
Time : 10.00pm
Match : Man UTD vs Fulham


People that will be in..

1. Faizul Azlan
2. Fazrin (fzrn)
3. Shinoruto
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


geng forum 1 lg pon wat gathering kat sni gak
hohoho....interesting


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
kita wat kecil-kecilan jer.. tak ganggu sapa2.. huhu.. (:D)

lgpun mmg kat penang kan kali nih.. so mostly kita kat sini mmg dok penang.. so join jer lah sekali.. huhu.. :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 205
Location: penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
faizul-azlan® wrote:
A Small FSDEVILS Gathering Will be Made this saturday... For those who interested to join.. plz let us know.. Here a few details bout this saturday Gathering


Place : Autocity Juru , Penang
Date : 19th Disember 2009
Time : 10.00pm
Match : Man UTD vs Fulham


People that will be in..

1. Faizul Azlan
2. Fazrin (fzrn)
3. Shinoruto
4. Jasrun
5.
6.
7.
8.
9.
10.

I'm in Bro!!! =D


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 rdUTCp 2008
Posts: 40
Location: Butterworth,Pulau Pinang & Manchester,UK.
 Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
Sayang aku tak dapat nak join sekali almaklumlah SAF sendiri arahkan aku bantu die di Old Trafford sampai habis Krismas ni nanti kalau tak boleh jgk aku join korang,kakaka.Btw kalau setakat FULHAM ehem ehem ehem tu apelah sgt.Wayne Zooney jentik je BOBBY ZAMORA,CLINT DEMPSEY & DANNY MURPHY 3 STOOGES @ 3 ABDUL FULHAM terus jatuh tersungkur,tersembam,tergolek,tertiarap,tertumus terus tak boleh bangun ok.Bring it on FULHAM I cant wait to kick their *** ok.RED DEVILS 3 FULHAM 1 SO 3-1 OK,hahahaha :suprised: :up: :down: :nod: :lol: :frown: ='( (:D) <) -.-' 8( (cold) :8 ='['' =D ;O ^_^ :I :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
berhati-hatilah dgn zamora.. Dier tgh on form giler skrg.. Kemudian duff jg perlu diberi perhatian dgn rapi.. ***a tue lah.. GK FULHAM Mark "susahnakeja" pun bkn leh hrp sgt.. Lwn dgn kiter sj mesti form.. Rembat la mcm mana pun.. Dia dpt gak capai.. Hehehe...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
faizul-azlan® wrote:
A Small FSDEVILS Gathering Will be Made this saturday... For those who interested to join.. plz let us know.. Here a few details bout this saturday Gathering


Place : Autocity Juru , Penang
Date : 19th Disember 2009
Time : 10.00pm
Match : Man UTD vs Fulham


People that will be in..

1. Faizul Azlan
2. Fazrin (fzrn)
3. Shinoruto
4. Jasrun
5. Pulip (awat hampa lupa aku, mntang2 la aku x active.. )
6.
7.
8.
9.
10.

aku join, tapi b'gantung pada cuaca.. kalo hujan, aku lyn kt MMQ atau umah ja.. maybe bleh divert ka.. pasai time ni ja aku free bleh tgk skali..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
pulipparken wrote:
aku join, tapi b'gantung pada cuaca.. kalo hujan, aku lyn kt MMQ atau umah ja.. maybe bleh divert ka.. pasai time ni ja aku free bleh tgk skali..

Bukan lupa bro.. tp utk sapa2 yg nak join leh la boh nama.. so nanti saya update balik.. hehehe... :P

p.s : BTW aku rs mayb mjbh_yo, Matrixneo & Kerol akan join kita sama2 nanti.. since dorg jrg2 online so aku akn msg supaya dorg leh hadirkan diri.. huhu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
faizul-azlan® wrote:
pulipparken wrote:
aku join, tapi b'gantung pada cuaca.. kalo hujan, aku lyn kt MMQ atau umah ja.. maybe bleh divert ka.. pasai time ni ja aku free bleh tgk skali..

Bukan lupa bro.. tp utk sapa2 yg nak join leh la boh nama.. so nanti saya update balik.. hehehe... :P

p.s : BTW aku rs mayb mjbh_yo, Matrixneo & Kerol akan join kita sama2 nanti.. since dorg jrg2 online so aku akn msg supaya dorg leh hadirkan diri.. huhu..

line clear2.. mlawak ja.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 485
Location: Batu Pahat Tercinta
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
zamora tgh form, score dua biji nih...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 rdUTCp 2008
Posts: 40
Location: Butterworth,Pulau Pinang & Manchester,UK.
 Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
TeLi wrote:
zamora tgh form, score dua biji nih...


ZAMORA nak score 2 biji gol lawan kite?Rileks Teli.Kalau SAF tak buat kite susah letak 1 striker jgn kate zamora score 2 biji silap2 nanti players kite yg bagi 2 biji mate die bengkak2 lebam2 ok,hahaha.4-4-2 will gives us 3 points we deserves ok.MU 3 FULHAM 1 SO 3-1 OK,hahaha.Setakat bobby zamora adik bobby pian team bola Sarawak dulu tu hah,lepastu CLINT DEMPSEY & ex loserfools hero name DANNY MURPHY tu apelah sgt jauh sekali hangat wayne zooney jentik je terus jatuh ok. :suprised: :up: :down: :nod: :lol: :frown: ='( (:D) <) -.-' 8( (cold) :8 :P :I ^_^ ;O =D ='[''


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
---------
Post Re: Pre-Match Discussion : BPL : Fulham v UNITED
zooney wrote:
TeLi wrote:
zamora tgh form, score dua biji nih...


ZAMORA nak score 2 biji gol lawan kite?Rileks Teli.Kalau SAF tak buat kite susah letak 1 striker jgn kate zamora score 2 biji silap2 nanti players kite yg bagi 2 biji mate die bengkak2 lebam2 ok,hahaha.4-4-2 will gives us 3 points we deserves ok.MU 3 FULHAM 1 SO 3-1 OK,hahaha.Setakat bobby zamora adik bobby pian team bola Sarawak dulu tu hah,lepastu CLINT DEMPSEY & ex loserfools hero name DANNY MURPHY tu apelah sgt jauh sekali hangat wayne zooney jentik je terus jatuh ok. :suprised: :up: :down: :nod: :lol: :frown: ='( (:D) <) -.-' 8( (cold) :8 :P :I ^_^ ;O =D ='[''


ckp beso nmpk...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron