It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 356 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
 Pengganti Van Der Sar 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
Post Re: Pengganti Van Der Sar
shinoruto wrote:
sid wrote:
shinoruto wrote:

aku still xbrapa setuju kenyataan diowg kalah sebab keeper...
lau cmtu cassilas,van der sar,cech semua xbgoz r...
alasan sebab xleh save penalty...
apakah kritertia keeper yg bgoz bg anda semata2 hny dlm penalty shootout?
aku rasa aku tgk team argentina dari dulu...dadri cd2 yg aku beli...
aku xnampak sbb keeper yg wat diowg kalah...
diowg kdg2 mcm spain dulu...
xda luck...ang tgk la spain b4 euro 08, event besaqja kalah...
padahal game best...sebabnya...luck....


well..LUCK mmg amat penting..lagipun bola ni kan team punye game..mmg xboleh salahkan GK je..tapi dorang mmg xde GK yang establish beberapa tahun sebelum ni..defend dorg pun xde la bagus sgt,tapi sbb topic ni ntuk GK so bincang GK je la skang..haha tapi sekarang kira ok la..kita tgk je ape jadi nanti..if argentina xde kt world cup kurang meriah sket la



itula..aku pun rasa xmeriah lau argentina xmasuk WC..tp pd firasat aku argentina akn layak gak...
pada aku masalah ketara argentina kat defend...diowg nya defend aku xtaula samada sbb pemilihan atau mmg spesis mcm tu...semuanya rendah2...lau ko perasan la kan...
ttg keeper lak wat masa skrgni aku setuju diowgnya keeper xbgos mcm dulu..
mgkin xterserlah lg kot...apapun aku tetap minat romero..heheee...


yup..kalau argentina xlayak mmg xbest..haha dorg still boleh layak lagi if dpt menang 2game last kelayakan nanti..hehe defend dorang agak establish tapi xde la mantap sgt..mcm Heinze dgn Zanetti tu kadang2 teruk jgk main..and mmg rendah..Maradona suka yg rendah2 kot
aku pernah tgk Romero ni main dulu,mmg berpotensi,tapi Oscar Ustari pun bagus..lepas ni banyak persaingan so GK yg terbaik je akan dapat main..if Maradona ketepikan ego dia la


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Pengganti Van Der Sar
sid wrote:
shinoruto wrote:
sid wrote:
shinoruto wrote:

aku still xbrapa setuju kenyataan diowg kalah sebab keeper...
lau cmtu cassilas,van der sar,cech semua xbgoz r...
alasan sebab xleh save penalty...
apakah kritertia keeper yg bgoz bg anda semata2 hny dlm penalty shootout?
aku rasa aku tgk team argentina dari dulu...dadri cd2 yg aku beli...
aku xnampak sbb keeper yg wat diowg kalah...
diowg kdg2 mcm spain dulu...
xda luck...ang tgk la spain b4 euro 08, event besaqja kalah...
padahal game best...sebabnya...luck....


well..LUCK mmg amat penting..lagipun bola ni kan team punye game..mmg xboleh salahkan GK je..tapi dorang mmg xde GK yang establish beberapa tahun sebelum ni..defend dorg pun xde la bagus sgt,tapi sbb topic ni ntuk GK so bincang GK je la skang..haha tapi sekarang kira ok la..kita tgk je ape jadi nanti..if argentina xde kt world cup kurang meriah sket la



itula..aku pun rasa xmeriah lau argentina xmasuk WC..tp pd firasat aku argentina akn layak gak...
pada aku masalah ketara argentina kat defend...diowg nya defend aku xtaula samada sbb pemilihan atau mmg spesis mcm tu...semuanya rendah2...lau ko perasan la kan...
ttg keeper lak wat masa skrgni aku setuju diowgnya keeper xbgos mcm dulu..
mgkin xterserlah lg kot...apapun aku tetap minat romero..heheee...


yup..kalau argentina xlayak mmg xbest..haha dorg still boleh layak lagi if dpt menang 2game last kelayakan nanti..hehe defend dorang agak establish tapi xde la mantap sgt..mcm Heinze dgn Zanetti tu kadang2 teruk jgk main..and mmg rendah..Maradona suka yg rendah2 kot
aku pernah tgk Romero ni main dulu,mmg berpotensi,tapi Oscar Ustari pun bagus..lepas ni banyak persaingan so GK yg terbaik je akan dapat main..if Maradona ketepikan ego dia la


yg ni aku setuju sgt...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
Post Re: Pengganti Van Der Sar
shinoruto wrote:
sid wrote:
shinoruto wrote:
sid wrote:
shinoruto wrote:

aku still xbrapa setuju kenyataan diowg kalah sebab keeper...
lau cmtu cassilas,van der sar,cech semua xbgoz r...
alasan sebab xleh save penalty...
apakah kritertia keeper yg bgoz bg anda semata2 hny dlm penalty shootout?
aku rasa aku tgk team argentina dari dulu...dadri cd2 yg aku beli...
aku xnampak sbb keeper yg wat diowg kalah...
diowg kdg2 mcm spain dulu...
xda luck...ang tgk la spain b4 euro 08, event besaqja kalah...
padahal game best...sebabnya...luck....


well..LUCK mmg amat penting..lagipun bola ni kan team punye game..mmg xboleh salahkan GK je..tapi dorang mmg xde GK yang establish beberapa tahun sebelum ni..defend dorg pun xde la bagus sgt,tapi sbb topic ni ntuk GK so bincang GK je la skang..haha tapi sekarang kira ok la..kita tgk je ape jadi nanti..if argentina xde kt world cup kurang meriah sket la



itula..aku pun rasa xmeriah lau argentina xmasuk WC..tp pd firasat aku argentina akn layak gak...
pada aku masalah ketara argentina kat defend...diowg nya defend aku xtaula samada sbb pemilihan atau mmg spesis mcm tu...semuanya rendah2...lau ko perasan la kan...
ttg keeper lak wat masa skrgni aku setuju diowgnya keeper xbgos mcm dulu..
mgkin xterserlah lg kot...apapun aku tetap minat romero..heheee...


yup..kalau argentina xlayak mmg xbest..haha dorg still boleh layak lagi if dpt menang 2game last kelayakan nanti..hehe defend dorang agak establish tapi xde la mantap sgt..mcm Heinze dgn Zanetti tu kadang2 teruk jgk main..and mmg rendah..Maradona suka yg rendah2 kot
aku pernah tgk Romero ni main dulu,mmg berpotensi,tapi Oscar Ustari pun bagus..lepas ni banyak persaingan so GK yg terbaik je akan dapat main..if Maradona ketepikan ego dia la


yg ni aku setuju sgt...


if Argentina dpt masuk world cup & romero perform,maybe la SAF akan terpikat untuk beli..Lan pn suka GK yang tinggi,so harap2 Romero dapat la perform sebaik mungkin nanti..tapi yg penting layak ke World Cup dulu..haha kalau tak bye2 la Maradona


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
Post Re: Pengganti Van Der Sar
shinoruto wrote:
Loque wrote:
get neuer/akinfeev. or if this zieler is any good, promote him to the 1st team


neuer...1.93 m
akinfeev...1.85 m
asenjo... 1.89m


Quote:
SPORTING Lisbon keeper Rui Patricio, 21, has confirmed Manchester United are on his trail.

Alex Ferguson is seeking another No 1 with Edwin van der Sar due to retire this term.


hebatkah beliau ni?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Pengganti Van Der Sar
sid wrote:
shinoruto wrote:
Loque wrote:
get neuer/akinfeev. or if this zieler is any good, promote him to the 1st team


neuer...1.93 m
akinfeev...1.85 m
asenjo... 1.89m


Quote:
SPORTING Lisbon keeper Rui Patricio, 21, has confirmed Manchester United are on his trail.

Alex Ferguson is seeking another No 1 with Edwin van der Sar due to retire this term.


hebatkah beliau ni?

ala, aku nk neuer :frown:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Pengganti Van Der Sar
Loque wrote:
sid wrote:
shinoruto wrote:
Loque wrote:
get neuer/akinfeev. or if this zieler is any good, promote him to the 1st team


neuer...1.93 m
akinfeev...1.85 m
asenjo... 1.89m


Quote:
SPORTING Lisbon keeper Rui Patricio, 21, has confirmed Manchester United are on his trail.

Alex Ferguson is seeking another No 1 with Edwin van der Sar due to retire this term.


hebatkah beliau ni?

ala, aku nk neuer :frown:


ala.. nak foster gak.. hehe..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Pengganti Van Der Sar
aku xrs cm xde ape sgt dlm rumors ni. biase la kte sll anta scout utk observe plyrs. tmbh lak sporting feeder club kte. mst la rmi scout kte kt sn. power ke die ni? maen utk portugal?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Pengganti Van Der Sar
Loque wrote:
aku xrs cm xde ape sgt dlm rumors ni. biase la kte sll anta scout utk observe plyrs. tmbh lak sporting feeder club kte. mst la rmi scout kte kt sn. power ke die ni? maen utk portugal?


sape? aku xpenah dgr pun.. haha..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Pengganti Van Der Sar
Loque wrote:
aku xrs cm xde ape sgt dlm rumors ni. biase la kte sll anta scout utk observe plyrs. tmbh lak sporting feeder club kte. mst la rmi scout kte kt sn. power ke die ni? maen utk portugal?


die selected for Portugal menurut research akula.. tp xmain lgsg the whole tournament.. which is the EURO 2008.. huhu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Pengganti Van Der Sar
Fasha wrote:
Loque wrote:
aku xrs cm xde ape sgt dlm rumors ni. biase la kte sll anta scout utk observe plyrs. tmbh lak sporting feeder club kte. mst la rmi scout kte kt sn. power ke die ni? maen utk portugal?


die selected for Portugal menurut research akula.. tp xmain lgsg the whole tournament.. which is the EURO 2008.. huhu..

tu la, rs cm die ade dlm squad, tp x dpt maen 1st team. xkn kte nk amek backup keeper je. lpool leh la wat cmni... :I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
---------
Post Re: Pengganti Van Der Sar
Loque wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
aku xrs cm xde ape sgt dlm rumors ni. biase la kte sll anta scout utk observe plyrs. tmbh lak sporting feeder club kte. mst la rmi scout kte kt sn. power ke die ni? maen utk portugal?


die selected for Portugal menurut research akula.. tp xmain lgsg the whole tournament.. which is the EURO 2008.. huhu..

tu la, rs cm die ade dlm squad, tp x dpt maen 1st team. xkn kte nk amek backup keeper je. lpool leh la wat cmni... :I


haha...bestnye ayat ko loque... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 356 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron