It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 3231 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 216  Next
 Malaysian League Thread: the Season Starts Now 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Malaysian League Thread: the Season Starts Now
hahaha..

xtaw la nak dpt sambuutan ka dak topik neh

memandangkan liga super start besok, so adakah Kedah akan dapat mengekalkan treble untuk musim ketiga berturut2?>

adakah klantan yg kununya ramai star akan mnyerlah?

pasukan mana kah yg akan menjadi giant killer?

huuhuhu

sila2 bincangkan di sini~


Last edited by Karan13 on 26 stUTCp 2008, edited 5 times in total.

26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Liga Super 2009
mengikut firasat nenek kwn ak,...pasukan tesco puchong akn mng quadruple thn ni


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Liga Super 2009
king wrote:
mengikut firasat nenek kwn ak,...pasukan tesco puchong akn mng quadruple thn ni


hahaha.. KING mengotakan janjinye utk post sebaik sahaja topic ni wujud.. SYABAS!!!hahaha..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Liga Super 2009
Karan, LIga Super je ke? Liga Perdana xde..?? season baru pakai 2 format ni lg ke?


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 261
Location: -OUTSIDE MALAYSIA-
Post Re: Liga Super 2009
harap2 pahang boleh main elok skit thn ni..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Liga Super 2009
topik ni konfem aku akan jarang jenguk kecuali ade gosip2 liar lg mengenai pemain bola sepak kebangsaan kawin lari ngn artis tua kat songkhla! har har har... seyesly, aku tak ikot pun liga tempatan. kalau liga futsal kebangsaan aku ikot ler! hehehe...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Liga Super 2009
Fasha wrote:
king wrote:
mengikut firasat nenek kwn ak,...pasukan tesco puchong akn mng quadruple thn ni


hahaha.. KING mengotakan janjinye utk post sebaik sahaja topic ni wujud.. SYABAS!!!hahaha..


jnji msti d kota...huhu


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Liga Super 2009
shafinabazilah wrote:
topik ni konfem aku akan jarang jenguk kecuali ade gosip2 liar lg mengenai pemain bola sepak kebangsaan kawin lari ngn artis tua kat songkhla! har har har... seyesly, aku tak ikot pun liga tempatan. kalau liga futsal kebangsaan aku ikot ler! hehehe...


ko ni memg...nk tgu plyr liga super kwin dng artis dlu br nk bg komen...ak pn tgh tgu ni kot2 ad plyr yg kne tgkp bsh dng artis ke :D


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Liga Super 2009
king wrote:
shafinabazilah wrote:
topik ni konfem aku akan jarang jenguk kecuali ade gosip2 liar lg mengenai pemain bola sepak kebangsaan kawin lari ngn artis tua kat songkhla! har har har... seyesly, aku tak ikot pun liga tempatan. kalau liga futsal kebangsaan aku ikot ler! hehehe...


ko ni memg...nk tgu plyr liga super kwin dng artis dlu br nk bg komen...ak pn tgh tgu ni kot2 ad plyr yg kne tgkp bsh dng artis ke :D


HAHA... cayalah!! so, sama2 la kite contribute hal2 begini kat topik Liga Super 2009 ni ye, king ;) Nnti xde la Karan terasa hati yg kite ni tak sapot topik yg dia buat! lol~


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3016
Location: Atas Tanah Bawah Langit
Post Re: Liga Super 2009
MPPJ !!!!!!!!!!

ade lg ke???hhaha


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Liga Super 2009
owenhargreaves wrote:
MPPJ !!!!!!!!!!

ade lg ke???hhaha

xde da kalau xsilap ak,klau silap org lain xtau la..huhuhu :lol:
btw mlm ni kan piala sumbangsih selangor vs kedah..
pe lagi wat pre-match discussion.. :idea: :mrgreen:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Liga Super 2009
haha, ade gk thread ni ek? cun aah karan, aku lantik ko jd main supervisor utk thread ni.

jgn lupe wat pre-match discussion n review aa..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Liga Super 2009
Loque wrote:
haha, ade gk thread ni ek? cun aah karan, aku lantik ko jd main supervisor utk thread ni.

jgn lupe wat pre-match discussion n review aa..


xpe.. dh suh die in charge awal2 lg pun..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Liga Super 2009
anyway, rasenye xsalah kalo kte amik tau psl local footy gak.. sbbnye, kalo terlalu taksub dgn liga org lain, cmnela liga sendiri nak maju.. mmg skang ade byk prob yg membuatkan liga kte jd x menarik.. tp if the fans keep on buat xtau je, bertambah trukla jdnye.. mmg the responsible party kene wat sumthin utk revive malaysian league, tp the fans pun xle asyik nak salahkan that party sedangkan diri sendiri pun xde ati nak support.. ye x?

so, it's good that we have the initiative to be concerned of our local footy..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
---------
Post Re: Liga Super 2009
Fasha wrote:
Loque wrote:
haha, ade gk thread ni ek? cun aah karan, aku lantik ko jd main supervisor utk thread ni.

jgn lupe wat pre-match discussion n review aa..


xpe.. dh suh die in charge awal2 lg pun..

bgs bgs, wat in-depth aa. siap ade fixture line-up, scorer list. ade FF liga super x? Image


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3231 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 216  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron