It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Fulham 3 - 0 UNITED 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
fzrn wrote:
judin wrote:
shinoruto wrote:
judin wrote:
karan PTD ke??....gle gempak sial...

ntah ye ke tidak..tny dia ckp x...

cover2 la tuh...takot LHDN mai carik....haha

tgok gaye pi kursus sah2 la mau jadi ptd..
tp tnye la karan tu..

Wa nak jd PTD tp SPA sengal..aku lepas test tp xantaq surat kat aku..cek2 Assessemnt Stage da lepas da..pnt la nak amik test balik :8 ..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
fzrn wrote:
matrixneo wrote:

mana p org semua... dah balik ka baru nak start...

sbb bro xde la jadi cmni..hehehe
ni tgh game la ni blah2 depan
tepi pn kosong..
sy leh ckp xlebih 200org kot cmpur blah tepi..

kerusi2 kosong tuh adalah di "reserve" kan utk Bro matrixneo, Bro mjbh_Yo, Bro judin, Bro Kerol & Bro Tun Ali namun anda semua gagal menghadirkan diri.. hukhuk.. kalau tak penuh dah tmpt tuh ngn ahli2 group kita jer!!! huhu... :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
faizul-azlan® wrote:
fzrn wrote:
matrixneo wrote:

mana p org semua... dah balik ka baru nak start...

sbb bro xde la jadi cmni..hehehe
ni tgh game la ni blah2 depan
tepi pn kosong..
sy leh ckp xlebih 200org kot cmpur blah tepi..

kerusi2 kosong tuh adalah di "reserve" kan utk Bro matrixneo, Bro mjbh_Yo, Bro judin, Bro Kerol & Bro Tun Ali namun anda semua gagal menghadirkan diri.. hukhuk.. kalau tak penuh dah tmpt tuh ngn ahli2 group kita jer!!! huhu... :P

dalam banyak2 nama aku paling geram kat mjhbh_yo tu..ntah2 minggu ni pun kita kena haring lagik lan.... (spidey)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
shinoruto wrote:
dalam banyak2 nama aku paling geram kat mjhbh_yo tu..ntah2 minggu ni pun kita kena haring lagik lan.... (spidey)

tadi aku nampak dia dgn hg.. so aku yakin dia ada utk game minggu nih!!! hehehe.. :P

p.s : BTW nanti bawa dia sekali utk game VS MILAN nih.. aku rs kita serbu tunas la!!! hehehe... (tak mau bg lari dr topic asal.. so kena letak perkataan AC MILAN GAK.. huhu..)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
dalam banyak2 nama aku paling geram kat mjhbh_yo tu..ntah2 minggu ni pun kita kena haring lagik lan.... (spidey)

tadi aku nampak dia dgn hg.. so aku yakin dia ada utk game minggu nih!!! hehehe.. :P

p.s : BTW nanti bawa dia sekali utk game VS MILAN nih.. aku rs kita serbu tunas la!!! hehehe... (tak mau bg lari dr topic asal.. so kena letak perkataan AC MILAN GAK.. huhu..)


aku rasa ang xtau satu lg benda..td dia ada kata kat aku xtau g nak balik kl bila...jadah la dia..weh,ang perangat dia soh angkat jc 1...dia mcm berminat ja..heheheee (:D)
ok balik topik asal...kita tgk tunas ok gak..xda la jauh sgt aku nk menapak balik..pg isnin aku ada kursus apa ntah kat opis..ok..set..lwn milan pun lau dia ada.aku nnt angkut dia..dun worry..tugas ang ajak pulip tu mai... :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
dalam banyak2 nama aku paling geram kat mjhbh_yo tu..ntah2 minggu ni pun kita kena haring lagik lan.... (spidey)

tadi aku nampak dia dgn hg.. so aku yakin dia ada utk game minggu nih!!! hehehe.. :P

p.s : BTW nanti bawa dia sekali utk game VS MILAN nih.. aku rs kita serbu tunas la!!! hehehe... (tak mau bg lari dr topic asal.. so kena letak perkataan AC MILAN GAK.. huhu..)


aku rasa ang xtau satu lg benda..td dia ada kata kat aku xtau g nak balik kl bila...jadah la dia..weh,ang perangat dia soh angkat jc 1...dia mcm berminat ja..heheheee (:D)
ok balik topik asal...kita tgk tunas ok gak..xda la jauh sgt aku nk menapak balik..pg isnin aku ada kursus apa ntah kat opis..ok..set..lwn milan pun lau dia ada.aku nnt angkut dia..dun worry..tugas ang ajak pulip tu mai... :nod:

:suprised:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
dalam banyak2 nama aku paling geram kat mjhbh_yo tu..ntah2 minggu ni pun kita kena haring lagik lan.... (spidey)

tadi aku nampak dia dgn hg.. so aku yakin dia ada utk game minggu nih!!! hehehe.. :P

p.s : BTW nanti bawa dia sekali utk game VS MILAN nih.. aku rs kita serbu tunas la!!! hehehe... (tak mau bg lari dr topic asal.. so kena letak perkataan AC MILAN GAK.. huhu..)


aku rasa ang xtau satu lg benda..td dia ada kata kat aku xtau g nak balik kl bila...jadah la dia..weh,ang perangat dia soh angkat jc 1...dia mcm berminat ja..heheheee (:D)
ok balik topik asal...kita tgk tunas ok gak..xda la jauh sgt aku nk menapak balik..pg isnin aku ada kursus apa ntah kat opis..ok..set..lwn milan pun lau dia ada.aku nnt angkut dia..dun worry..tugas ang ajak pulip tu mai... :nod:

:suprised:


so..amacam bro? :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
shinoruto wrote:
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
dalam banyak2 nama aku paling geram kat mjhbh_yo tu..ntah2 minggu ni pun kita kena haring lagik lan.... (spidey)

tadi aku nampak dia dgn hg.. so aku yakin dia ada utk game minggu nih!!! hehehe.. :P

p.s : BTW nanti bawa dia sekali utk game VS MILAN nih.. aku rs kita serbu tunas la!!! hehehe... (tak mau bg lari dr topic asal.. so kena letak perkataan AC MILAN GAK.. huhu..)


aku rasa ang xtau satu lg benda..td dia ada kata kat aku xtau g nak balik kl bila...jadah la dia..weh,ang perangat dia soh angkat jc 1...dia mcm berminat ja..heheheee (:D)
ok balik topik asal...kita tgk tunas ok gak..xda la jauh sgt aku nk menapak balik..pg isnin aku ada kursus apa ntah kat opis..ok..set..lwn milan pun lau dia ada.aku nnt angkut dia..dun worry..tugas ang ajak pulip tu mai... :nod:

:suprised:


so..amacam bro? :nod:

tgk dulu camna.. kalau aku available, aku join.. buat kt mana? bila?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:

so..amacam bro? :nod:

tgk dulu camna.. kalau aku available, aku join.. buat kt mana? bila?

mayb minggu nih tgk kat island kot.. amcm..? ada bran mau join bro..? lepak kat gurney ke.. cun gak dowh.. huhu.. :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
faizul-azlan® wrote:
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:

so..amacam bro? :nod:

tgk dulu camna.. kalau aku available, aku join.. buat kt mana? bila?

mayb minggu nih tgk kat island kot.. amcm..? ada bran mau join bro..? lepak kat gurney ke.. cun gak dowh.. huhu.. :nod:

nanti kita set camna.. aku x brani nk janji.. bapa org dr Sbrg? kalo future bini hg aka former lecturer aku x ikut, aku line clear la.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
RESERVED!!!

aku ada dua tiga keping lg gambar dr camera aku.. mlm nih aku upload na!!! huhu... =D


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
faizul-azlan® wrote:
RESERVED!!!

aku ada dua tiga keping lg gambar dr camera aku.. mlm nih aku upload na!!! huhu... =D

haaa yg itu la yg ak nak tgok, nnti kt FB kasi tag k bro..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
fzrn wrote:
faizul-azlan® wrote:
RESERVED!!!

aku ada dua tiga keping lg gambar dr camera aku.. mlm nih aku upload na!!! huhu... =D

haaa yg itu la yg ak nak tgok, nnti kt FB kasi tag k bro..


apa ni?aku xfaham... :question: :question: :question:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
---------
Post Re: Fulham 3 - 0 UNITED
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
faizul-azlan® wrote:
RESERVED!!!

aku ada dua tiga keping lg gambar dr camera aku.. mlm nih aku upload na!!! huhu... =D

haaa yg itu la yg ak nak tgok, nnti kt FB kasi tag k bro..


apa ni?aku xfaham... :question: :question: :question:

gmbar dari kamera awek lan..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron