It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
shinoruto wrote:
riochan wrote:
Aku dpt rasekan GW21 ni akan jd cam harem..wa nye team ckup2 11 je..sub semua injured+ACN :8 ..

apa susah bro..transfer la banyak2 ... :nod:
point awk kan da bnyk..xda effect pon... (:D)

byk kalu leadg by 100++ points..ni stakt leadg dkt2 40 point ja baik xyah..lgpon jhnam la fantasy cup aku,hehe..nak tgk berapa jauh wa bole g..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
Next round aku lwn Ramelton Ramblers dari Ireland..da 2 team dari Msia die tibai..kena jg2 ni,haha..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
Karan13 wrote:
aku masih btahan dlm fantasy cup~ (:D)

biar betik.. season nih aku awai2 lg dah melingkup!!! :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
faizul-azlan® wrote:
Karan13 wrote:
aku masih btahan dlm fantasy cup~ (:D)

biar betik.. season nih aku awai2 lg dah melingkup!!! :8

gagaga...yu namanya ang akan meligkup musim ni...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
cibai!! mlm td pospond 3 match jer, ari ni dah 5 match dah...s**l!!!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
Tun Ali wrote:
cibai!! mlm td pospond 3 match jer, ari ni dah 5 match dah...s**l!!!!

time for wild card,haha...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
cibai!! mlm td pospond 3 match jer, ari ni dah 5 match dah...s**l!!!!

time for wild card,haha...

wild card apenyer kalau ader 3 game jer dah skrg ni..s**L!!!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
Tun Ali wrote:
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
cibai!! mlm td pospond 3 match jer, ari ni dah 5 match dah...s**l!!!!

time for wild card,haha...

wild card apenyer kalau ader 3 game jer dah skrg ni..s**L!!!!


maybe dorang main mid week ni kot,xkan la sikit sangat minggu ni,x seronok la,rugi gile


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
sid wrote:
Tun Ali wrote:
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
cibai!! mlm td pospond 3 match jer, ari ni dah 5 match dah...s**l!!!!

time for wild card,haha...

wild card apenyer kalau ader 3 game jer dah skrg ni..s**L!!!!


maybe dorang main mid week ni kot,xkan la sikit sangat minggu ni,x seronok la,rugi gile


nk wat cmena..masalah cuaca..da confirm..minggu ni 4 game ja.. 8(


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
siot, dpt 16 pts jer & dah turn no4..siak!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
gameweek palaing haram.... :frown:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
aku 2 point rilek ja..hjahahahaha~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
kalau tevez score satu dua goal kira ok dah la mlm nih.. hukhuk.. :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
faizul-azlan® wrote:
kalau tevez score satu dua goal kira ok dah la mlm nih.. hukhuk.. :nod:


dgq ura2 game city neh pun nk postpon


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
---------
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 21
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
kalau tevez score satu dua goal kira ok dah la mlm nih.. hukhuk.. :nod:


dgq ura2 game city neh pun nk postpon

aku rs FA England kena consider winter break la.. susah ar kalau asyik postpone mcm nih.. hukhuk.. :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron