It is currently 26 rdUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
 FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20 
Author Message
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
sesiapa yg dah kalah fantasy cup sila angkat tgn!!! hehehe.... (:D)

saya.... :up:

awai sgt bro!!! hehehe... :P

X apa cuba lagi next season bro!!! hehehe... (:D)


xpa2...utk rekod peribadi saya pernah sampai ke last64 di awal season diowg buat fantasy cup..huhuuhhuuu... (:D)


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
sesiapa yg dah kalah fantasy cup sila angkat tgn!!! hehehe.... (:D)

saya.... :up:

awai sgt bro!!! hehehe... :P

X apa cuba lagi next season bro!!! hehehe... (:D)


xpa2...utk rekod peribadi saya pernah sampai ke last64 di awal season diowg buat fantasy cup..huhuuhhuuu... (:D)

la da kalah awai ke?ape la hang ni xhero la..haha
sy masih dlm pertandingan lagi (:D)


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
aku lawan ngan team german next round~


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
Karan13 wrote:
aku lawan ngan team german next round~

ak lak jmpe cm team england..


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
sesiapa yg dah kalah fantasy cup sila angkat tgn!!! hehehe.... (:D)

saya.... :up:

awai sgt bro!!! hehehe... :P

X apa cuba lagi next season bro!!! hehehe... (:D)


xpa2...utk rekod peribadi saya pernah sampai ke last64 di awal season diowg buat fantasy cup..huhuuhhuuu... (:D)

la da kalah awai ke?ape la hang ni xhero la..haha
sy masih dlm pertandingan lagi (:D)


fantasy cup ni kdg2 kena ada luck jugak...
kalah mati..kalau ko dpt 70points sekali pun,tp lawan anda dpt 71 point..anda gagal layak..
kalau anda hny dpt 35 point utk minggu tu tp lawan yg anda lawan tu plak hny dpt 30 point..anda akan layak..apapun..saya tetap mengharapkan yg terbaik utk member2 forum ni..mana tau tba2 ada rezeki sorg jd champ..dpt la jersi free... :up:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
shinoruto wrote:
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
saya.... :up:

awai sgt bro!!! hehehe... :P

X apa cuba lagi next season bro!!! hehehe... (:D)


xpa2...utk rekod peribadi saya pernah sampai ke last64 di awal season diowg buat fantasy cup..huhuuhhuuu... (:D)

la da kalah awai ke?ape la hang ni xhero la..haha
sy masih dlm pertandingan lagi (:D)


fantasy cup ni kdg2 kena ada luck jugak...
kalah mati..kalau ko dpt 70points sekali pun,tp lawan anda dpt 71 point..anda gagal layak..
kalau anda hny dpt 35 point utk minggu tu tp lawan yg anda lawan tu plak hny dpt 30 point..anda akan layak..apapun..saya tetap mengharapkan yg terbaik utk member2 forum ni..mana tau tba2 ada rezeki sorg jd champ..dpt la jersi free... :up:

Doa sama2 la kite..stakt ni aku pnh join 2 kali fantasy cup..pling pwer aku smpi 3 4 round je kot..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
Sejarah fantasy cup aku last season...

last season utk fantasy cup aku sampai gameweek 33.. lg 5 week jer (power siot!!!).. patut nyer gameweek 33 tuh dah blh menang.. sbb aku dah tinggal dia jauh.. then ms last game of the week tiba2 jer captain dia buat kemaih.. ingat lg gerrard score dua assist satu.. trus dia potong aku.. siot jer..

p.s : :mad:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
faizul-azlan® wrote:
Sejarah fantasy cup aku last season...

last season utk fantasy cup aku sampai gameweek 33.. lg 5 week jer (power siot!!!).. patut nyer gameweek 33 tuh dah blh menang.. sbb aku dah tinggal dia jauh.. then ms last game of the week tiba2 jer captain dia buat kemaih.. ingat lg gerrard score dua assist satu.. trus dia potong aku.. siot jer..

p.s : :mad:

Ujg2 season kan Fools wat gile..Perform gile bab smpi aku rase Barca pon xle beat dowg..attack stock2 laju je..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
hmmmmm..... ='(
aku rasa cuba kalau kita bincang benda lain contohnya sapa captain yg sesuai week nie @ nak amik sapa week nie
aku tewas dan kecewa amik 2 player WIGAN game postpone....kalah 2 2 team kalah
sebelum2 nie bleh gak samapi 4 5 round...nie 1st round dah out sbb transfer point ja dah -8


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
faizul-azlan® wrote:
Sejarah fantasy cup aku last season...

last season utk fantasy cup aku sampai gameweek 33.. lg 5 week jer (power siot!!!).. patut nyer gameweek 33 tuh dah blh menang.. sbb aku dah tinggal dia jauh.. then ms last game of the week tiba2 jer captain dia buat kemaih.. ingat lg gerrard score dua assist satu.. trus dia potong aku.. siot jer..

p.s : :mad:



haa..sama la kita lan..aku ingat lagi.,.ada 1 game je lagi..dua player dia tu mmg xpnah bagos mana pun..tp tba2 mlmtu wat bgoih..adoiyai.... ='(
eh,ok2 yo...kita pk utk minggu ni lak..aku rasa ang bg ja kapitan kat striker stokes...nah aku rekemen...letak kat fuller..TERBAEKKK :up:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
kapten letak ivan klasnic...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
Karan13 wrote:
kapten letak ivan klasnic...

letak wan roni,hehe..xtau nak letak sape..letak sape2 pon sume gamble, xcnfirm points tggi..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
boh la Rooney!!! (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
faizul-azlan® wrote:
boh la Rooney!!! (:D)



boh ja la sorensen..
dah tentu banyak save...
untung2 save penalty lagi..hehheee (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
---------
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - Gameweek 19 & 20
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
boh la Rooney!!! (:D)



boh ja la sorensen..
dah tentu banyak save...
untung2 save penalty lagi..hehheee (:D)

roooonnneeyyyyy!!!! (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron