It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Tamat sudah FSDevilsLeague & H2H yg tlah dianjurkan oleh pihak sy & faizul azlan..Wang kutipan sebanyak rm270 akan diberikan kepada pemenang..
Disini sy pamirkan result terakhirt GW38 dan pemenang2 yang bakal meneri adiah...JENG3x!!!


FSDevilsLeague
1st - asri carruccha a.k.a Riochan (Harimau Malaya FC)
2nd - mjhbh yo a.k.a Yo! (Puppychulo 11)
3rd - Mohd Ali Vidic™ (Team Koro™)

[1st - RM100, 2nd - RM50, 3rd - RM20]

FSDevils™ H2H (winner take all)
>>mjhbh yo a.k.a Yo! (Puppychulo 11)

[Winner - RM100]

RESULT

FSDevils™ H2H
Image

FSDevilsLeague
Image
Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
bendahari..lunaskan bayaran!

jgn dok wat lupa lak..yo!tahniah..p tuntut rm150 kat Lan..hahahaha~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Karan13 wrote:
bendahari..lunaskan bayaran!

jgn dok wat lupa lak..yo!tahniah..p tuntut rm150 kat Lan..hahahaha~

rm100 ja la karan..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Tun Ali wrote:
Karan13 wrote:
bendahari..lunaskan bayaran!

jgn dok wat lupa lak..yo!tahniah..p tuntut rm150 kat Lan..hahahaha~

rm100 ja la karan..

betul la Karan ckp 150..kan die mng H2H n 2nd place league..ke kalu mng H2H xle dpt adiah league.. ;O ..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
Karan13 wrote:
bendahari..lunaskan bayaran!

jgn dok wat lupa lak..yo!tahniah..p tuntut rm150 kat Lan..hahahaha~

rm100 ja la karan..

betul la Karan ckp 150..kan die mng H2H n 2nd place league..ke kalu mng H2H xle dpt adiah league.. ;O ..

eh, aku silap..btul ar ape yg karan ckp tu rm15- sbb die mng h2h dgn no 2 league..hahaha...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
ok.. Well Done To all Winners!!! so kepada semua pemenang2 league & H2H kali nih sila PM kat aku No. Account korang.. tak kisah account bank mana2 pun.. tp aku prefer M2U atau Bank Islam.. huhu.. Wang Kemenangan akan ditransfer trus ke dlm account tuan2 selewatnya pada hari RABU 12/05/2010.. tetapi aku akn cuba transfer by tomorrow.. insyallah.. lg cepat korg bg no account korg lg cepat aku transferkan.. huhu..

Sekian, Terima Kasih.

WELL DONE TO ALL WINNERS!!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
u got pm

(:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Karan13 wrote:
u got pm

(:D)

cam harem..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
faizul-azlan® wrote:
ok.. Well Done To all Winners!!! so kepada semua pemenang2 league & H2H kali nih sila PM kat aku No. Account korang.. tak kisah account bank mana2 pun.. tp aku prefer M2U atau Bank Islam.. huhu.. Wang Kemenangan akan ditransfer trus ke dlm account tuan2 selewatnya pada hari RABU 12/05/2010.. tetapi aku akn cuba transfer by tomorrow.. insyallah.. lg cepat korg bg no account korg lg cepat aku transferkan.. huhu..

Sekian, Terima Kasih.

WELL DONE TO ALL WINNERS!!!



tahniah2kepada pemenang....
lan..ni no akaun utk ang boh kat yo...maybank kan senang...
157139102309
(:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
ok.. Well Done To all Winners!!! so kepada semua pemenang2 league & H2H kali nih sila PM kat aku No. Account korang.. tak kisah account bank mana2 pun.. tp aku prefer M2U atau Bank Islam.. huhu.. Wang Kemenangan akan ditransfer trus ke dlm account tuan2 selewatnya pada hari RABU 12/05/2010.. tetapi aku akn cuba transfer by tomorrow.. insyallah.. lg cepat korg bg no account korg lg cepat aku transferkan.. huhu..

Sekian, Terima Kasih.

WELL DONE TO ALL WINNERS!!!



tahniah2kepada pemenang....
lan..ni no akaun utk ang boh kat yo...maybank kan senang...
157139102309
(:D)

lily, ari tu ang ckp kuaq top 5 kira bukan lg pb3 kan..pas ni aku amk riochan jd pb3..hahahhaaku, yo & riochan..hahahhahahaa


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
ok.. Well Done To all Winners!!! so kepada semua pemenang2 league & H2H kali nih sila PM kat aku No. Account korang.. tak kisah account bank mana2 pun.. tp aku prefer M2U atau Bank Islam.. huhu.. Wang Kemenangan akan ditransfer trus ke dlm account tuan2 selewatnya pada hari RABU 12/05/2010.. tetapi aku akn cuba transfer by tomorrow.. insyallah.. lg cepat korg bg no account korg lg cepat aku transferkan.. huhu..

Sekian, Terima Kasih.

WELL DONE TO ALL WINNERS!!!



tahniah2kepada pemenang....
lan..ni no akaun utk ang boh kat yo...maybank kan senang...
157139102309
(:D)

lily, ari tu ang ckp kuaq top 5 kira bukan lg pb3 kan..pas ni aku amk riochan jd pb3..hahahhaaku, yo & riochan..hahahhahahaa



ye la...
aku rasa pakatan angpa la yg menjahanamkan aku... (:D)
aku nk lone ranger la next season.... :lol:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Lan..ni no acc maybank aku 114209484297-Mohd Asri Bin Syahrol..thanks to all contestant..next season kite main lg..

Ps:bile pkir balik mcm rugi lak propose 170 bahagi kepada 1st, 2nd , 3rd placing,huhu. =D .xpe la, rezeki aku 100 ja..Thanks all!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
riochan wrote:
Lan..ni no acc maybank aku 114209484297-Mohd Asri Bin Syahrol..thanks to all contestant..next season kite main lg..

Ps:bile pkir balik mcm rugi lak propose 170 bahagi kepada 1st, 2nd , 3rd placing,huhu. =D .xpe la, rezeki aku 100 ja..Thanks all!!

hahah, rugi ek..kan ari tu dah vote..ape daaa....ok ar tu, rm100 bnyak dah tu..kuar duit rm10 je kan...hahha

riochan, ko musim depan masuk pb3 k..lily dah kene kick, ni pun dia sndri yg ckp nak kick pb3 yg bkn top5..hahhaha...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
Tun Ali wrote:
riochan wrote:
Lan..ni no acc maybank aku 114209484297-Mohd Asri Bin Syahrol..thanks to all contestant..next season kite main lg..

Ps:bile pkir balik mcm rugi lak propose 170 bahagi kepada 1st, 2nd , 3rd placing,huhu. =D .xpe la, rezeki aku 100 ja..Thanks all!!

hahah, rugi ek..kan ari tu dah vote..ape daaa....ok ar tu, rm100 bnyak dah tu..kuar duit rm10 je kan...hahha

riochan, ko musim depan masuk pb3 k..lily dah kene kick, ni pun dia sndri yg ckp nak kick pb3 yg bkn top5..hahhaha...

PB3 ni ape..aku pon xphm..mcm pakatan la ni? pe je prinsip PB3 ni..bole je join..aku xkisah..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
---------
Post Re: FSDevilsLeague & H2H - FINAL RESULT
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
riochan wrote:
Lan..ni no acc maybank aku 114209484297-Mohd Asri Bin Syahrol..thanks to all contestant..next season kite main lg..

Ps:bile pkir balik mcm rugi lak propose 170 bahagi kepada 1st, 2nd , 3rd placing,huhu. =D .xpe la, rezeki aku 100 ja..Thanks all!!

hahah, rugi ek..kan ari tu dah vote..ape daaa....ok ar tu, rm100 bnyak dah tu..kuar duit rm10 je kan...hahha

riochan, ko musim depan masuk pb3 k..lily dah kene kick, ni pun dia sndri yg ckp nak kick pb3 yg bkn top5..hahhaha...

PB3 ni ape..aku pon xphm..mcm pakatan la ni? pe je prinsip PB3 ni..bole je join..aku xkisah..


no 13 bole masuk jgk kan? P J Sung tu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron