It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 FSDevils League & H2H - Gameweek 15 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
Ok, kalau cam 2 aku buat poll ok.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
riochan wrote:
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
ok xpa..aku bleh accept g asalkan point kita xjauh...
yg pntg pb3 kembali....hahahaaa...
weh ang gtaw blik jap hadiah utk pemenang cmena...
maksud aku...utk league brapa org dpt...utk h2h brapa org dpt...
malas r nk selak yg lama2...ntah2 da xda...
ok kot ali???

muhahaha...bgs2, jnji PB3 power!
Hadia ni jns Winners Take All

Price Money Total = $$$270
H2H = $$$100
League Champ = $$$170

OK!

xkan xde lbey sket utk no 2 & 3..tolak duit champ H2H n league ke,haha..

2 & 3 nak gak ker???

kalau cam ni ok x >

Price Money Total = $$$270
H2H = $$$100
League Champ = $$$100
2nd = $$$50
3rd = $$$20

Hmm..okie gak..tp kena tnye semua org la..kalu rmi setuju okie je..kand de yg calon2 champ xsuke plak,haha..


aku bukanlah nak menentang..lau ikot aku..aku pun setuju ada no2 n 3 sebab baru ada persaingan sampai abeh..
tp xpe ke tukaq law time tengah2 cmeni???
mcm xprofesional ja...tp lau smua setuju...
besaq tapak kaki...peha saya tadahkan... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
yes..aku da tukaq org...
kapitan aku minggu ni adalah dindane...huhuhuuuu...
go dindane go...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
aku lom tukaq sesapal.. haih.. mau tukar sapa nih..? -.-'


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
gila ahh...week nie aku dok dpn laptop aku selama 5 jam dok pikiaq nak amik sapa....akhirnya aku mendapat penyelesaian tukaq player prepared utk week depan sbb week nie aku tak tau nak amik sapa...igt nak amik

DINDANE tp hanya bleh guna satu week rugi la plak rasanya
EDUARDO week depan dah nak lwn liverFOOL plak rugi jugak rasa nak amik
AGBONLAHOR pun week depan lwn MU

so aku amik keputusan tukaq player utk prepared week 16 dan 17 sbb week 17 ada 8 game ja....tp kalau la nama2 diatas nie wat gila mlm esok tentu menyesal..... ='( ='( ='(


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
mjhbh_yo wrote:
gila ahh...week nie aku dok dpn laptop aku selama 5 jam dok pikiaq nak amik sapa....akhirnya aku mendapat penyelesaian tukaq player prepared utk week depan sbb week nie aku tak tau nak amik sapa...igt nak amik

DINDANE tp hanya bleh guna satu week rugi la plak rasanya
EDUARDO week depan dah nak lwn liverFOOL plak rugi jugak rasa nak amik
AGBONLAHOR pun week depan lwn MU

so aku amik keputusan tukaq player utk prepared week 16 dan 17 sbb week 17 ada 8 game ja....tp kalau la nama2 diatas nie wat gila mlm esok tentu menyesal..... ='( ='( ='(



xpala sekali sekala rasa....
aku da rasa last week...yg xtahan time team aku terok..time tu la team angpa semua nk meletop...
biaqla meletop sama2... ='(


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
Amk drogba wei!!! (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
Tun Ali wrote:
Amk drogba wei!!! (:D)


kapitan aku dindane...ang sapa ali???


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
Amk drogba wei!!! (:D)


kapitan aku dindane...ang sapa ali???

aku stay dgn roo lg sbb aku percaye dgn die, tp nak letak drogba pun boleh...huhuhuhu...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
Amk drogba wei!!! (:D)


kapitan aku dindane...ang sapa ali???

aku stay dgn roo lg sbb aku percaye dgn die, tp nak letak drogba pun boleh...huhuhuhu...


wat2 konpius ni saja xmau gtaw r tuh..heheheee


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
Amk drogba wei!!! (:D)


kapitan aku dindane...ang sapa ali???

aku stay dgn roo lg sbb aku percaye dgn die, tp nak letak drogba pun boleh...huhuhuhu...


wat2 konpius ni saja xmau gtaw r tuh..heheheee

ya la, msti ar rahsia...

p/s:terasa cam nak bli adidas World Cup 2010 Miniball arr...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
amik n'gog jer lah.. selamba biawak!!! (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
YESSSS.......
minggu yang sama mcm last week...
terbaeklah fab...
penalty miss....bgos2...
nampaknya team aku semakin menuju ke arah kegelapan... (cold)
huhuuhuuuu
='(


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
aku berjaya suwe kan Drogba!!! hehehe... :dance2:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
---------
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 15
Positif!!!! ader 3 player lg + bowyer (8pts) akan masuk gantikan showcross...

mungkin stay kat no2 ni lg kot sbb yo ader lg 5 player xmaen...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron