It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 99 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
 FSDevils League & H2H - Gameweek 12 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
hmm...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
Tun Ali wrote:
faizul-azlan® wrote:
Tun Ali wrote:
Gap antara 4 team xbnyk beza ar, xyah nk riuh ar lan..bwt pe nk tkut..

aku biasa jer.. ko yg lbh last week.. so since ko dah kena tendang mggu nih so aku plak ar lebih2.. hahaha.. (:D)

bkn ke sblum ni ko yg slalu ckp beso..aku ok je..ni aku ade xpuas ht, ko jgn maen suke2 tmbh kt tajuk 2 bleh x? Tajuk taun ni standard ek..


tajuk apa wei..nak tau gak....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
shinoruto wrote:
hahahaaa....ada perdebatan antara team no 4 dan no 5 la...
yo..kita xpayah sibok...kita top 3

Ye btul tu..aku pon xyah sibuk..aku no 7 :8 ..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
riochan wrote:
shinoruto wrote:
hahahaaa....ada perdebatan antara team no 4 dan no 5 la...
yo..kita xpayah sibok...kita top 3

Ye btul tu..aku pon xyah sibuk..aku no 7 :8 ..

:up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
shinoruto wrote:
riochan wrote:
shinoruto wrote:
hahahaaa....ada perdebatan antara team no 4 dan no 5 la...
yo..kita xpayah sibok...kita top 3

Ye btul tu..aku pon xyah sibuk..aku no 7 :8 ..

:up:



aku suka arrr statement hg RIO mmg tak payah sibuk la sbb kami 2 yg atas pun wat kptusan tak mau ganggu yg hg kalau masuk campuq gerenti ngan hg2 sekali depa kutuk....tp tak pa skang no 7 mana la tau kot 2 3 week lg nek dok no 3 sbb no 1 ngan 2 aku ngan shino...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
mjhbh_yo wrote:
shinoruto wrote:
riochan wrote:
shinoruto wrote:
hahahaaa....ada perdebatan antara team no 4 dan no 5 la...
yo..kita xpayah sibok...kita top 3

Ye btul tu..aku pon xyah sibuk..aku no 7 :8 ..

:up:



aku suka arrr statement hg RIO mmg tak payah sibuk la sbb kami 2 yg atas pun wat kptusan tak mau ganggu yg hg kalau masuk campuq gerenti ngan hg2 sekali depa kutuk....tp tak pa skang no 7 mana la tau kot 2 3 week lg nek dok no 3 sbb no 1 ngan 2 aku ngan shino...


ang mmg bagoihla yo...
tu la aku pun harap2 rio nek atas..xdpt no3,no4 pun ok la..sbb kita pny p3 ada sorg lg..ali...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
ya aku nak mention no 4 la sbb P3 dah tak bleh kacau dah....kalau jatuh sekejap bias arrr...dulu aku pun jatuh satu week skang ALI plak pas nie jgan SHINO plak jatuh dah arr...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
mjhbh_yo wrote:
ya aku nak mention no 4 la sbb P3 dah tak bleh kacau dah....kalau jatuh sekejap bias arrr...dulu aku pun jatuh satu week skang ALI plak pas nie jgan SHINO plak jatuh dah arr...



aku stuju..pasni shino lak jatuh..tp jatuh point ja...ranking still sama... :nod: :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
sajer jer wat kecoh... selalu hampir every weekend aku dapat msg dari ali & karan.. tp mggu nih aku tggu la gak kan.. karan ada gak msg.. tp ali nyer tak kunjung tiba pun... hahaha..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
faizul-azlan® wrote:
sajer jer wat kecoh... selalu hampir every weekend aku dapat msg dari ali & karan.. tp mggu nih aku tggu la gak kan.. karan ada gak msg.. tp ali nyer tak kunjung tiba pun... hahaha..

ali sibuk konvo (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
judin wrote:
faizul-azlan® wrote:
sajer jer wat kecoh... selalu hampir every weekend aku dapat msg dari ali & karan.. tp mggu nih aku tggu la gak kan.. karan ada gak msg.. tp ali nyer tak kunjung tiba pun... hahaha..

ali sibuk konvo (:D)



satu alasan yg amat kukuh... :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
shinoruto wrote:
judin wrote:
faizul-azlan® wrote:
sajer jer wat kecoh... selalu hampir every weekend aku dapat msg dari ali & karan.. tp mggu nih aku tggu la gak kan.. karan ada gak msg.. tp ali nyer tak kunjung tiba pun... hahaha..

ali sibuk konvo (:D)



satu alasan yg amat kukuh... :up:

lan ni p0yo ja lbh, suma org tau dah..pb3 still kuat, tgu ja aku naik blk..aku k0nv0 dah hbs dah, n0w bz skt kt Johor ni..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
judin wrote:
faizul-azlan® wrote:
sajer jer wat kecoh... selalu hampir every weekend aku dapat msg dari ali & karan.. tp mggu nih aku tggu la gak kan.. karan ada gak msg.. tp ali nyer tak kunjung tiba pun... hahaha..

ali sibuk konvo (:D)



satu alasan yg amat kukuh... :up:

lan ni p0yo ja lbh, suma org tau dah..pb3 still kuat, tgu ja aku naik blk..aku k0nv0 dah hbs dah, n0w bz skt kt Johor ni..

poyo kalau champion tak apa.. jgn poyo top-10 pun tak rs bro.. hahaha.. itu kemaluan nama nyer.. hahaha.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
eh!!! en.ali on9 plak.. lupa msg aku ke last week..? dua mggu lps kata nak tendang menendang.. ke ko tertendang diri sendiri..? lain kali dlm msg tuh jgn terover poyo sgt.. hahaha... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
---------
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 12
YO..JGN MASUK CAMPOQ.... :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 99 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron