It is currently 26 rdUTCp 2008





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
 FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE) 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
I'm BACK!!! =D

FIXTURES GW10
Image

H2H GW10

Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
alamak! habis la jahanam team aku mggu nih... huhu... -.-'


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
harey...da tutup thread yg week 9...
aku baru nk gtaw kat lan ngan ali...
no 2 utk league n h2h aku rasa xdpt pape kot...
winner ***a ada 1 ja kan...
so,WAT MASA NI -.-' jeling2 r sapa ada kat atas utk league n h2h tu...
(:D)


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
wei...idea....idea....
nk letak sapa kapitan minggu neh...


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
shinoruto wrote:
harey...da tutup thread yg week 9...
aku baru nk gtaw kat lan ngan ali...
no 2 utk league n h2h aku rasa xdpt pape kot...
winner ***a ada 1 ja kan...
so,WAT MASA NI -.-' jeling2 r sapa ada kat atas utk league n h2h tu...
(:D)

aiyoo.. H2H kalau hg kat atas pun lom tentu menang.. sbb top.8 akn layak ke play off plak.. tak semestinya no.1 trus jd champion.. dok no.8 pun ada chance jd champion la!!! hahaha... Reti?


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
harey...da tutup thread yg week 9...
aku baru nk gtaw kat lan ngan ali...
no 2 utk league n h2h aku rasa xdpt pape kot...
winner ***a ada 1 ja kan...
so,WAT MASA NI -.-' jeling2 r sapa ada kat atas utk league n h2h tu...
(:D)

aiyoo.. H2H kalau hg kat atas pun lom tentu menang.. sbb top.8 akn layak ke play off plak.. tak semestinya no.1 trus jd champion.. dok no.8 pun ada chance jd champion la!!! hahaha... Reti?



aku tau la...sbbtu aku wat -.-' ....
ape daa....
tp aku h2h xberapa nk jaga sgt lah..aku lebih suka jaga league pny...
sbbtu lau kalah h2h aku xheran sgt...
tp jgn point org len rapat ngan point aku...ha.....yg tu aku risau....


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
harey...da tutup thread yg week 9...
aku baru nk gtaw kat lan ngan ali...
no 2 utk league n h2h aku rasa xdpt pape kot...
winner ***a ada 1 ja kan...
so,WAT MASA NI -.-' jeling2 r sapa ada kat atas utk league n h2h tu...
(:D)

aiyoo.. H2H kalau hg kat atas pun lom tentu menang.. sbb top.8 akn layak ke play off plak.. tak semestinya no.1 trus jd champion.. dok no.8 pun ada chance jd champion la!!! hahaha... Reti?



aku tau la...sbbtu aku wat -.-' ....
ape daa....
tp aku h2h xberapa nk jaga sgt lah..aku lebih suka jaga league pny...
sbbtu lau kalah h2h aku xheran sgt...
tp jgn point org len rapat ngan point aku...ha.....yg tu aku risau....

Sperti yg aku bgtau kat thread register, H2H nyer champion dpt rm100...League nyer adiah no1,2 & 3 jer....so, balek2 la thread register tu ek..:D


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
harey...da tutup thread yg week 9...
aku baru nk gtaw kat lan ngan ali...
no 2 utk league n h2h aku rasa xdpt pape kot...
winner ***a ada 1 ja kan...
so,WAT MASA NI -.-' jeling2 r sapa ada kat atas utk league n h2h tu...
(:D)

aiyoo.. H2H kalau hg kat atas pun lom tentu menang.. sbb top.8 akn layak ke play off plak.. tak semestinya no.1 trus jd champion.. dok no.8 pun ada chance jd champion la!!! hahaha... Reti?



aku tau la...sbbtu aku wat -.-' ....
ape daa....
tp aku h2h xberapa nk jaga sgt lah..aku lebih suka jaga league pny...
sbbtu lau kalah h2h aku xheran sgt...
tp jgn point org len rapat ngan point aku...ha.....yg tu aku risau....

Sperti yg aku bgtau kat thread register, H2H nyer champion dpt rm100...League nyer adiah no1,2 & 3 jer....so, balek2 la thread register tu ek..:D



ye ka???
mcm x jer...
awat h2h lak yg mahal???
bg r league pny dpt mahal lg...


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
ala gw 9 dah lock ke? baru nak post table, hmm xpe la...


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
nak letak sapa kapitan minggu ni wei..???
tlg...tlg...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
shinoruto wrote:
nak letak sapa kapitan minggu ni wei..???
tlg...tlg...

drogba la, maen h0me dgn blackburn ni..ltk dia n xkan nyesal nye..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
Tun Ali wrote:
shinoruto wrote:
nak letak sapa kapitan minggu ni wei..???
tlg...tlg...

drogba la, maen h0me dgn blackburn ni..ltk dia n xkan nyesal nye..



tp dari pengalaman aku..aku slalu xsama ngan ang,mesti aku pny points tinggi..so aku nk letak org lain la..
nk letak lamp,team aku xdak..adoi....drogba..mst ramai akan letak dia...
hmm....sapa lg ntah yg layak utk dpt kapitan minggu ni...???adoi....


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
awat eh thread ni skunk da xramai post....


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
Sperti yg aku bgtau kat thread register, H2H nyer champion dpt rm100...League nyer adiah no1,2 & 3 jer....so, balek2 la thread register tu ek..:D


ye ka???
mcm x jer...
awat h2h lak yg mahal???
bg r league pny dpt mahal lg...

tu yg aku pelik.. tak kan league punya hadiah dpt lg sikit dr h2h.. baik main H2H jer mcm tuh.. huhu..

Pembahagian hadiah..

Total Money : RM270
(-) H2H Champion RM100 = RM170
(-) Hadiah Saguhati For Every Manager RM40 = RM130

Total Balance for League Winners = RM130 only...

so kalau nak bg utk league top-3.. winner nak dapat berapa? huhu... :question:

p.s : btw bukan kita dah setuju nak bg utk CHAMPION jer ke? huhu...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
---------
Post Re: FSDevils League & H2H - Gameweek 10 (UNITED vs SCUMS MODE)
faizul-azlan® wrote:
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
Sperti yg aku bgtau kat thread register, H2H nyer champion dpt rm100...League nyer adiah no1,2 & 3 jer....so, balek2 la thread register tu ek..:D


ye ka???
mcm x jer...
awat h2h lak yg mahal???
bg r league pny dpt mahal lg...

tu yg aku pelik.. tak kan league punya hadiah dpt lg sikit dr h2h.. baik main H2H jer mcm tuh.. huhu..

Pembahagian hadiah..

Total Money : RM270
(-) H2H Champion RM100 = RM170
(-) Hadiah Saguhati For Every Manager RM40 = RM130

Total Balance for League Winners = RM130 only...

so kalau nak bg utk league top-3.. winner nak dapat berapa? huhu... :question:

p.s : btw bukan kita dah setuju nak bg utk CHAMPION jer ke? huhu...



hadiah saguhati for every manager tu dapat apa?


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron