It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 1265 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85  Next
 FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!! 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
no2, no3 xde adiah ke.. :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
fzrn wrote:
no2, no3 xde adiah ke.. :8

tak ada.. karan tak mo sponser mcm season lepas!!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
faizul-azlan® wrote:
fzrn wrote:
no2, no3 xde adiah ke.. :8

tak ada.. karan tak mo sponser mcm season lepas!!!

alahai cmni xbest aa.. :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
ali, nk badge? :suprised:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
faizul-azlan® wrote:
Aku ingat kan balance rm20 tuh gaji aku!!! huhu... (:D)

ape da gaji, nnti time aku nak order away jersey aku bgtau ko, t bleh bli badge yg aku ckp ari tu...

fzrn wrote:
faizul-azlan® wrote:
fzrn wrote:
no2, no3 xde adiah ke.. :8

tak ada.. karan tak mo sponser mcm season lepas!!!

alahai cmni xbest aa.. :8


la fazrin, kan dah bgtau mase kat thread ni..hnya champion jer dpt duit...tp cenderahati akan dibrikan laa, jgn risau...

Loque wrote:
ali, nk badge? :suprised:


ye loque, badge yg ari tu aku akan bg...aku amk rm20 jer dari duit yuran ari tu...ok


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
ali, nk badge? :suprised:


ye loque, badge yg ari tu aku akan bg...aku amk rm20 jer dari duit yuran ari tu...ok

ok :suprised:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Tun Ali wrote:
PERHATIAN!!

Juara
FSDevils™ League - RM150
FSDevils™ UCL - RM100


TAHNIAH!!

Seramai 27 team telah berjaya masuk dlm FSDevils™ League & 20 team di FSDevils™ UCL...So duit pendaftaran sebanyak RM270 telah berjaya dikumpul...Wang kemenangan akan diberikan Manager yg menang no1 di FSDevils™ League & FSDevils™ UCL..

Di sebabkan FSDevils™ UCL hanya 20 team(ader manager xmasuk),wang tunai sebanyak RM100 akan diberikan kepada juara FSDevils™ UCL.

Manakala juara FSDevils™ League akan menerima wang tunai sebanyak RM150..So fair lah kepada manager yg xdpt masuk FSDevils™ UCL..

Setiap manager akan menerima cenderahati penyertaan dari pihak pengurusan league & akan diberikan kemudian..
(Lan, balance rm20 bg kat aku buat tambah duit bli adiah)

Regards
Mr President



aku x setuju juara UCL league dapat adiah~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Karan13 wrote:
Tun Ali wrote:
PERHATIAN!!

Juara
FSDevils™ League - RM150
FSDevils™ UCL - RM100


TAHNIAH!!

Seramai 27 team telah berjaya masuk dlm FSDevils™ League & 20 team di FSDevils™ UCL...So duit pendaftaran sebanyak RM270 telah berjaya dikumpul...Wang kemenangan akan diberikan Manager yg menang no1 di FSDevils™ League & FSDevils™ UCL..

Di sebabkan FSDevils™ UCL hanya 20 team(ader manager xmasuk),wang tunai sebanyak RM100 akan diberikan kepada juara FSDevils™ UCL.

Manakala juara FSDevils™ League akan menerima wang tunai sebanyak RM150..So fair lah kepada manager yg xdpt masuk FSDevils™ UCL..

Setiap manager akan menerima cenderahati penyertaan dari pihak pengurusan league & akan diberikan kemudian..
(Lan, balance rm20 bg kat aku buat tambah duit bli adiah)

Regards
Mr President



aku x setuju juara UCL league dapat adiah~

sorry en karan, pekara ni dah dibincangkan lame dulu...so sp2 yang xalert PM Cheat code yg aku bg ari tu aku xleh buat aper2 laaa....dah bgtau dah, join dua2 league tp xtarak join...aku siam PM blk kpd org2 yg xjoin lg tu surh msuk tp still xder....sorry....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
mana adil kat team yang xleh masuk league tu~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Karan13 wrote:
mana adil kat team yang xleh masuk league tu~

masalahnyer dah bgtau kat thread, kat PM siap surh masukkan dua2 code kan..

Quote:
FSDevils™ League - Normal
28540-9548

FSDevils™ UCL - H2H
28540-9535

Anda dah bayar & dah boleh join...:D

p/s:jgn pas kat spa2...ko masukkan dua2 code tu ok...


mule 2 lan ckp nak split duit sumer so samerate dapat tuk juara tp sbb jd bnde ni tukar la...rm100 tuk UCL & rm150 tuk League....

Sorry karan...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Karan13 wrote:
mana adil kat team yang xleh masuk league tu~

maybe cube tny pndpt org yg x dpt msk liga ni. duit diorg gk kn...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Loque wrote:
Karan13 wrote:
mana adil kat team yang xleh masuk league tu~

maybe cube tny pndpt org yg x dpt msk liga ni. duit diorg gk kn...

taw xpa~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Karan13 wrote:
Loque wrote:
Karan13 wrote:
mana adil kat team yang xleh masuk league tu~

maybe cube tny pndpt org yg x dpt msk liga ni. duit diorg gk kn...

taw xpa~

:grim:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
:down: :down: :down: :down:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
---------
Post Re: FSDevils™ Champion League - Tempat Daftar SHJ!!
Karan13 wrote:
:down: :down: :down: :down:


xadil...xadil


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1265 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron