It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Football's best-ever transfer deals 
Author Message
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Football's best-ever transfer deals
vAn dE sChuMee wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
shafinabazilah wrote:
owenhargreaves wrote:
Loque wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
aku player berbakat...
agk2 brape hrga aku eh....
man u nk bli aku....
gnti VDS

cube post video ko maen bola kt youtube, nnt leh ktorg nilai hehe

meh aku nilai gak..

nilai 3!! wawawa...

aku pnah g nilai 3. tmpt utk bli brg2 nk wat kndr kawin haha


Nilai 3 ialah tempat yg sgt panas.. xbestla g c2..

pki la sun block hehe


mcmla pakai sunblock ble halang rase berbahang gle..


haa.. pakai sunblock dulu then bertopi payung sambil bawak kipas portable kecik masa berjln2 kat sana!! wawawa~



amboi,berjela sal aku nk maen ganti VDS
aku try ambik video...

aku p nilai 3 teman family aku br ni...cr brng tk aku t****g....


p/s: sori,aku agk sibuk lately sbb aku jd PROGRAM MANAGER tk ENGINEERING PREMIER LEAGUE 2009 (EPL`09)
aku jd keeper plus CB

mane la tau, ade bakat leh maen bola secr professional..

nape ko censored word kt ats 2? xkn 2 pn nk cvr bro huhu..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Football's best-ever transfer deals
vAn dE sChuMee wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
shafinabazilah wrote:
owenhargreaves wrote:
Loque wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
aku player berbakat...
agk2 brape hrga aku eh....
man u nk bli aku....
gnti VDS

cube post video ko maen bola kt youtube, nnt leh ktorg nilai hehe

meh aku nilai gak..

nilai 3!! wawawa...

aku pnah g nilai 3. tmpt utk bli brg2 nk wat kndr kawin haha


Nilai 3 ialah tempat yg sgt panas.. xbestla g c2..

pki la sun block hehe


mcmla pakai sunblock ble halang rase berbahang gle..


haa.. pakai sunblock dulu then bertopi payung sambil bawak kipas portable kecik masa berjln2 kat sana!! wawawa~



amboi,berjela sal aku nk maen ganti VDS
aku try ambik video...

aku p nilai 3 teman family aku br ni...cr brng tk aku t****g....


p/s: sori,aku agk sibuk lately sbb aku jd PROGRAM MANAGER tk ENGINEERING PREMIER LEAGUE 2009 (EPL`09)
aku jd keeper plus CB


waaahhh!! tahniah, bro!! hehehe...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2000
Post Re: Football's best-ever transfer deals
raya cina ni aku tunang..huhu.....
kawin insyaallah bln 12..
karan kna mai....aku kawin ngan org jitra....

aku nye game xtentu la....
kdng2 lwn team y power,aku on form siap dpt man of the macth...
tp bla lwn team biasa2,ssh nk perform....

anyway,aku announce cni y aku xleh nk bergerak scara aktif shingga end of feb...
aku da 2prog besar kt uia ni...
tp aku cuba bc pe y korng coretkan kt forum ni....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1294
Location: somewhere only we know
Post Re: Football's best-ever transfer deals
vAn dE sChuMee wrote:
raya cina ni aku tunang..huhu.....
kawin insyaallah bln 12..
karan kna mai....aku kawin ngan org jitra....

aku nye game xtentu la....
kdng2 lwn team y power,aku on form siap dpt man of the macth...
tp bla lwn team biasa2,ssh nk perform....

anyway,aku announce cni y aku xleh nk bergerak scara aktif shingga end of feb...
aku da 2prog besar kt uia ni...

tp aku cuba bc pe y korng coretkan kt forum ni....



jemput karan sorang je ke?xaci ni..

aku pun nak announce xleh bergerak aktif jgk la selame 1bulan..pasal nak kena g plkn ni.. :o


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Football's best-ever transfer deals
aku xkisah korang nak bincang pertunangan mamat nie.. hahaha.. tp cm aku rase dh terlalu jauh menyimpang dh topic nie..huhu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Football's best-ever transfer deals
Fasha wrote:
aku xkisah korang nak bincang pertunangan mamat nie.. hahaha.. tp cm aku rase dh terlalu jauh menyimpang dh topic nie..huhu..

bkk thread br, thread khas psl hal pertunangan Image


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Football's best-ever transfer deals
Loque wrote:
Fasha wrote:
aku xkisah korang nak bincang pertunangan mamat nie.. hahaha.. tp cm aku rase dh terlalu jauh menyimpang dh topic nie..huhu..

bkk thread br, thread khas psl hal pertunangan Image


yela.. g la berbincang hal pertunangan mamat ni kat htread yg baru..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Football's best-ever transfer deals
b.o.b.s wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
raya cina ni aku tunang..huhu.....
kawin insyaallah bln 12..
karan kna mai....aku kawin ngan org jitra....

aku nye game xtentu la....
kdng2 lwn team y power,aku on form siap dpt man of the macth...
tp bla lwn team biasa2,ssh nk perform....

anyway,aku announce cni y aku xleh nk bergerak scara aktif shingga end of feb...
aku da 2prog besar kt uia ni...

tp aku cuba bc pe y korng coretkan kt forum ni....



jemput karan sorang je ke?xaci ni..

aku pun nak announce xleh bergerak aktif jgk la selame 1bulan..pasal nak kena g plkn ni.. :o

:? :? :? :lol:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3016
Location: Atas Tanah Bawah Langit
Post Re: Football's best-ever transfer deals
fzrn wrote:
b.o.b.s wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
raya cina ni aku tunang..huhu.....
kawin insyaallah bln 12..
karan kna mai....aku kawin ngan org jitra....

aku nye game xtentu la....
kdng2 lwn team y power,aku on form siap dpt man of the macth...
tp bla lwn team biasa2,ssh nk perform....

anyway,aku announce cni y aku xleh nk bergerak scara aktif shingga end of feb...
aku da 2prog besar kt uia ni...

tp aku cuba bc pe y korng coretkan kt forum ni....



jemput karan sorang je ke?xaci ni..

aku pun nak announce xleh bergerak aktif jgk la selame 1bulan..pasal nak kena g plkn ni.. :o

:? :? :? :lol:

jb jauh la fzrn...haha


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Football's best-ever transfer deals
owenhargreaves wrote:
fzrn wrote:
b.o.b.s wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
raya cina ni aku tunang..huhu.....
kawin insyaallah bln 12..
karan kna mai....aku kawin ngan org jitra....

aku nye game xtentu la....
kdng2 lwn team y power,aku on form siap dpt man of the macth...
tp bla lwn team biasa2,ssh nk perform....

anyway,aku announce cni y aku xleh nk bergerak scara aktif shingga end of feb...
aku da 2prog besar kt uia ni...

tp aku cuba bc pe y korng coretkan kt forum ni....



jemput karan sorang je ke?xaci ni..

aku pun nak announce xleh bergerak aktif jgk la selame 1bulan..pasal nak kena g plkn ni.. :o

:? :? :? :lol:

jb jauh la fzrn...haha

bkn sal mjlis tu,ni sal plkn ni..huhu :lol:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Football's best-ever transfer deals
PLEASE GET BACK TO OUR MAIN DISCUSSION.. TQ!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Football's best-ever transfer deals
wat topic br ye kwn2..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 6
Post Re: Football's best-ever transfer deals
err..aku kembali rakan2!! (atas permintaan Y.A.B Amin) :o


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Football's best-ever transfer deals
paLie wrote:
err..aku kembali rakan2!! (atas permintaan Y.A.B Amin) :o

selamat kembali palie :)

nape ko plh thread ni utk announce kehadiran semule ko kt forum ni huhu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
---------
Post Re: Football's best-ever transfer deals
the best deal of the new Millennium - Nemanja Vidic.. no doubt about that.. hukhuk..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron