It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
 FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 932
Location: sux alam
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
shinoruto wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
Karan13 wrote:
faizul-azlan® wrote:
mcm mana nak check latest point team kita? hukhuk.. dorg mcm tak update aper2 pun ari nih.. :question:

p.s: ntah2 tak dpt rating dr stadium negeri bt kwn aper.. hukhuk.. (:D)


point dikira after match mlm nie..kira besok la baru taw point brapa..


midfield aku,ashari skor 2bjik
tp bla aku chck blik list player,ttiba dia ilang...
sengal tol

:up: (:D)


seronok plak tgk korg post,sbelum ni aku duk baca je,aku da buat team jgk,tp x tgk2 sbb bz,segan plak kalau point rendah gile2,tp player terengganu ngn selangor aku ramai jgk,korg x wat league ke?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
sid wrote:
shinoruto wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
Karan13 wrote:

point dikira after match mlm nie..kira besok la baru taw point brapa..


midfield aku,ashari skor 2bjik
tp bla aku chck blik list player,ttiba dia ilang...
sengal tol

:up: (:D)


seronok plak tgk korg post,sbelum ni aku duk baca je,aku da buat team jgk,tp x tgk2 sbb bz,segan plak kalau point rendah gile2,tp player terengganu ngn selangor aku ramai jgk,korg x wat league ke?

Buat la bro..ko tgk 1st page xpon 2nd page..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
BTW dah ok ker league nih? dorg dah update point lom..? aku mls nak masuk dah sbb setiap kali masuk tak ada apa2 update yg terbaru.. hukhuk..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
btw thread ni cam silap tempat jek


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
faizul-azlan® wrote:
BTW dah ok ker league nih? dorg dah update point lom..? aku mls nak masuk dah sbb setiap kali masuk tak ada apa2 update yg terbaru.. hukhuk..

da update da tp cam ssh la nak tgk point..aku tgk team aku baru dpt 24 point..pstu team lain dlm league kite 0 je memanjang..nak login maybe da bole kot..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
---------
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
tak laku pon bende ni... :z013:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron