It is currently 26 rdUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
 FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
Marilah suma kawan2 kita meriah dan ramaikan FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA.
Aku sendiri pun tak register team aku lg tp aku rasa mcm best...memandangkan kita nie rakyat MALAYSIA tak salah kalau kita join...FF BPL bleh join takkan FLSM tak bleh nak join...nie LINK dia



26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
yo layan raja lawak ja...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
judin wrote:
yo layan raja lawak ja...


bukan niat di hati hamba nak layan rajak lawak namun setelah selesai masalah teknikal yg tak dapat dielakkan tepat 30 minit waktu permaianan MANU vs LEEDS maka hati kecil hamba berbisik "layan kat umah aja la game MU bleh tukar2 chanel tgok peserta2 baru R*** L****...setelah bisikan hati kecil hamba membuat hantaran cantik kepada saraf dan saraf pula mengumpankannya kepada otak...otak menjalankan tugas dgn menganalisis serta mencorak gaya permainan sambil membuat hantaran jauh kepada anggota badan...anggota badan tidak melepaskan peluang lalu mengambil kesempatan itu sebaiknya untuk terus berada dirumah....so aku pun tak join MV itu.... <) <) <)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 503
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
macam mana nak ubah topic ni p bawah ff skang nie dia ada bawah player transfer talk...tolong ubah sat MOD or ADM....sy tak tau nak ubah la....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
mjhbh_yo wrote:
judin wrote:
yo layan raja lawak ja...


bukan niat di hati hamba nak layan rajak lawak namun setelah selesai masalah teknikal yg tak dapat dielakkan tepat 30 minit waktu permaianan MANU vs LEEDS maka hati kecil hamba berbisik "layan kat umah aja la game MU bleh tukar2 chanel tgok peserta2 baru R*** L****...setelah bisikan hati kecil hamba membuat hantaran cantik kepada saraf dan saraf pula mengumpankannya kepada otak...otak menjalankan tugas dgn menganalisis serta mencorak gaya permainan sambil membuat hantaran jauh kepada anggota badan...anggota badan tidak melepaskan peluang lalu mengambil kesempatan itu sebaiknya untuk terus berada dirumah....so aku pun tak join MV itu.... <) <) <)


xpa lah yo....sekurang2 nya anda terhibur dgn raja lawak
tgk MU main ari 2 buat sakit ati je....dah la kalah turunkn majoriti 1st team


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
aku da join..tp xtau nak browse thru function die..tggu ar da kemaskini..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 622
Location: Shah Alam
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
aku dah join..
sebelum ni dah maen mase still Percubaan,ok la kot~~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
nak maen, nak maen.. tp mcm mana? sila beri tunjuk ajar kpd yg dah otai.. =D


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
aku pun nk main..
tp cmena nk register teamni?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
mcm mana nak register nih? :question:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
agak2 sape striker termahal? (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
nazq wrote:
agak2 sape striker termahal? (:D)


Safee Sali??? (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
Aku da buat liga forum kite..sape2 nak join letak code ni LT1058432692010..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
amri yahyah harga lagi mahal dr harga fabregas.. ;O

harga player semua mahal tak ingt.. giler ar.. -.-'


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
---------
Post Re: FANTASI LIGA SUPER MALAYSIA
riochan wrote:
Aku da buat liga forum kite..sape2 nak join letak code ni LT1058432692010..

aku dah join.. baru ada dua team ja.. jom la pakat2 join.. hukhuk.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron