It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 224 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
 European Cup Competitions 
Author Message
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: European Cup Competitions
sedikit perkhabaran gembira smlm..

Liverpool is also out from this season FA CUP competition!!! :hehehe:

tp since kita pun dah out.. so tak la gembira mana pun.. hukhuk... :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: European Cup Competitions
faizul-azlan® wrote:
sedikit perkhabaran gembira smlm..

Liverpool is also out from this season FA CUP competition!!! :hehehe:

tp since kita pun dah out.. so tak la gembira mana pun.. hukhuk... :8

xgembira lngsg..sbb aku nak sgt kite lebarkan jurang kemenangan kite..ni asek dok 11 piala je..kalu Chelsea mng lg tahun ni gile xbesh :8 ..Aku hrp Spurs, Fulham xpon Villa champion FA cup season ni..they deserve something judging from their performance this season..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: European Cup Competitions
faizul-azlan® wrote:
sedikit perkhabaran gembira smlm..

Liverpool is also out from this season FA CUP competition!!! :hehehe:

tp since kita pun dah out.. so tak la gembira mana pun.. hukhuk... :8


at least kita leh anggap they all xkan menang pape season ni :I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: European Cup Competitions
nazq wrote:
faizul-azlan® wrote:
sedikit perkhabaran gembira smlm..

Liverpool is also out from this season FA CUP competition!!! :hehehe:

tp since kita pun dah out.. so tak la gembira mana pun.. hukhuk... :8


at least kita leh anggap they all xkan menang pape season ni :I

diorg ade europa league lg Image

aku nk sgt kte menang FA cup. last season mmg kte sia2kan pluang kte lwn everton time semi :facepalm:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: European Cup Competitions
Loque wrote:
aku nk sgt kte menang FA cup. last season mmg kte sia2kan pluang kte lwn everton time semi :facepalm:

adakah kita kan mensia-siakan peluang semi final carling cup season nih plak? hukhuk... :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: European Cup Competitions
faizul-azlan® wrote:
Loque wrote:
aku nk sgt kte menang FA cup. last season mmg kte sia2kan pluang kte lwn everton time semi :facepalm:

adakah kita kan mensia-siakan peluang semi final carling cup season nih plak? hukhuk... :8


saf slalu take for granted la....
dua season lpas kalah ngan pompey....ferdinand keeper :facepalm:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: European Cup Competitions
kalau kita kalah jg semi-final CC nie....aku rs hrpn nak mng apa2 piala season nie adalah sgt-sgt tipis!!! :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: European Cup Competitions
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: European Cup Competitions
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

bapak aku sbg penyokong kipas tak mati SPURS pasti akn suka dgn kenyataam anda di atas.. :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: European Cup Competitions
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

;O


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: European Cup Competitions
Loque wrote:
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

;O


statement king mmg tajam-menikam kalbu....wakakaka


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: European Cup Competitions
judin wrote:
Loque wrote:
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

;O


statement king mmg tajam-menikam kalbu....wakakaka

king n nazq skng cm grumpy old men je


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: European Cup Competitions
Loque wrote:
judin wrote:
Loque wrote:
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

;O


statement king mmg tajam-menikam kalbu....wakakaka

king n nazq skng cm grumpy old men je


(spidey)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: European Cup Competitions
Loque wrote:
judin wrote:
Loque wrote:
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

;O


statement king mmg tajam-menikam kalbu....wakakaka

king n nazq skng cm grumpy old men je


cewah ak n nazq lak yg grumpy...yg ko nyer mood swing 2 pe cte lak....ha jwb2 :I


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
---------
Post Re: European Cup Competitions
king wrote:
Loque wrote:
judin wrote:
Loque wrote:
king wrote:
bia spurs je r yg mng fa cup thn ni...lg pn sblum kite conquer fa cup ni dorg gk yg pegang rekod..pe nk wat team kite cm hrm je season ni...not even fit 2 dislodge ****in leeds at ot...bulls**t

;O


statement king mmg tajam-menikam kalbu....wakakaka

king n nazq skng cm grumpy old men je


cewah ak n nazq lak yg grumpy...yg ko nyer mood swing 2 pe cte lak....ha jwb2 :I

aku pny mood swing aku simpan sorg2/aku x lepaskan kt cni. korg pny grumpiness abes mencemari 1 forum ni :facepalm:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 224 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron