It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 City 2 - 1 UNITED 
Author Message
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
Karan13 wrote:
riochan wrote:
Update: Nev vs Tev
Image

F**k u Tev..Yes, u're maybe a good player but Utd is a lot bigger than u..

:haha:


bla..bla...bla...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: City 2 - 1 UNITED
pulipparken wrote:
nr_nan87 wrote:
aku nk seru smgt Roma 2007 utk 2nd leg nanti... kalau smgt tu mai... siap la depa... 7bijik kita balun depa nanti... :dash:

smangat camni yg kita mau la ni.. :up: :up: 8(
1 soalan.. Carling Cup kira x away goal.. saja nak konpom.. kot2 la CC guna rules lain..
kalau kira, kat OT next week, Insya-Allah MU mnang 3-1.. yg penting, main 4-4-2 dari awal.. main 4-5-1 kan dah kalah.. susah kalau ckp dgn org tua ni.. org lama katakan.. x leh kata apa dah.. (Doh)
kalau next week main lagi 4-5-1, pastu MENANG.. 1 minggu aku xkan o9 forum ni.. (spidey) cabaran buat SAF.. 8(

CC kire away goal..dat means kalu Utd menang 1-0 da ckup da..tp jgn la maen defensive kat OT nnt..kang jd cam lwn Porto dulu ='( ..Please ar menang..atleast dgn 2 clear goals..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: City 2 - 1 UNITED
riochan wrote:
pulipparken wrote:
nr_nan87 wrote:
aku nk seru smgt Roma 2007 utk 2nd leg nanti... kalau smgt tu mai... siap la depa... 7bijik kita balun depa nanti... :dash:

smangat camni yg kita mau la ni.. :up: :up: 8(
1 soalan.. Carling Cup kira x away goal.. saja nak konpom.. kot2 la CC guna rules lain..
kalau kira, kat OT next week, Insya-Allah MU mnang 3-1.. yg penting, main 4-4-2 dari awal.. main 4-5-1 kan dah kalah.. susah kalau ckp dgn org tua ni.. org lama katakan.. x leh kata apa dah.. (Doh)
kalau next week main lagi 4-5-1, pastu MENANG.. 1 minggu aku xkan o9 forum ni.. (spidey) cabaran buat SAF.. 8(

CC kire away goal..dat means kalu Utd menang 1-0 da ckup da..tp jgn la maen defensive kat OT nnt..kang jd cam lwn Porto dulu ='( ..Please ar menang..atleast dgn 2 clear goals..

doaku bersamamu Man United.. Amin.. :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
pulipparken wrote:
riochan wrote:
pulipparken wrote:
nr_nan87 wrote:
aku nk seru smgt Roma 2007 utk 2nd leg nanti... kalau smgt tu mai... siap la depa... 7bijik kita balun depa nanti... :dash:

smangat camni yg kita mau la ni.. :up: :up: 8(
1 soalan.. Carling Cup kira x away goal.. saja nak konpom.. kot2 la CC guna rules lain..
kalau kira, kat OT next week, Insya-Allah MU mnang 3-1.. yg penting, main 4-4-2 dari awal.. main 4-5-1 kan dah kalah.. susah kalau ckp dgn org tua ni.. org lama katakan.. x leh kata apa dah.. (Doh)
kalau next week main lagi 4-5-1, pastu MENANG.. 1 minggu aku xkan o9 forum ni.. (spidey) cabaran buat SAF.. 8(

CC kire away goal..dat means kalu Utd menang 1-0 da ckup da..tp jgn la maen defensive kat OT nnt..kang jd cam lwn Porto dulu ='( ..Please ar menang..atleast dgn 2 clear goals..

doaku bersamamu Man United.. Amin.. :8

ku mngerti maksudmu.... :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: City 2 - 1 UNITED
judin wrote:
pulipparken wrote:
doaku bersamamu Man United.. Amin.. :8

ku mngerti maksudmu.... :8

din, awat 'muka' hg ni skang dia lembik smacam ar.. geram aku tgk dia smlm.. kena body dgn Tev skit pn dh t'terap! kalo dgn Drogba, aku x tau la apa jadi.. mkn bumi aku rasa..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
pulipparken wrote:
judin wrote:
pulipparken wrote:
doaku bersamamu Man United.. Amin.. :8

ku mngerti maksudmu.... :8

din, awat 'muka' hg ni skang dia lembik smacam ar.. geram aku tgk dia smlm.. kena body dgn Tev skit pn dh t'terap! kalo dgn Drogba, aku x tau la apa jadi.. mkn bumi aku rasa..

saja malas nk melawan...kang ak bg kung-fu lg...menggelupur tgh padang...wakakaka :clap:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
we gonna destroy them in the 2nd leg!!! No Mercy!!! 8(


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
2nd leg ni aku harap sgt kita tibai depa 3bijik..
pastu bila abeh game ramai2 p 'rumun' kat tevez...
baru ada akai...pastu biaq gary p ludah ka..tumbuk muka dia ka..
yg pntg gary yg buat sbb lau kena hukuman pun xterasa sgt...gary ja kena..
jgn dok bg rooney dah la...
apapun..dgn performance smlm aku yakin kita akan layak ke final..
dan aku 110% yakin lg kalau starting roo-owen...
diouf lak jd supersub...
tentu superb... :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: City 2 - 1 UNITED
faizul-azlan® wrote:
we gonna destroy them in the 2nd leg!!! No Mercy!!! 8(

tarak kasian punya kali ni.. konpom kena punya Man City.. smlm bila main 4-4-2, baru nampak bleh serang mcm2..
bleh nampak weakness Man City.. Mancini punya tactic bknnya bagoi tara mana pon.. style ja lebey.. dgn muffler scarf burok tu.. tara papa la.. geram gila tgk Tev smlm.. xtau apa salah dia.. tapi, aku ***a geram ja.. (:D) aku xtau pasai pa..
VDS smlm, aku geram gak.. pasai aku dok kata dlm hati Tev akan sepak PK tgh.. tgk2, btoi bola tu pi tgh.. xleh kata apa.. penalty mmg nasib smata2.. VDS x b'nsb baik smlm..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 623
Location: Penang T'koyak Rabak!
Post Re: City 2 - 1 UNITED
shinoruto wrote:
2nd leg ni aku harap sgt kita tibai depa 3bijik..
pastu bila abeh game ramai2 p 'rumun' kat tevez...
baru ada akai...pastu biaq gary p ludah ka..tumbuk muka dia ka..
yg pntg gary yg buat sbb lau kena hukuman pun xterasa sgt...gary ja kena..
jgn dok bg rooney dah la...
apapun..dgn performance smlm aku yakin kita akan layak ke final..
dan aku 110% yakin lg kalau starting roo-owen...
diouf lak jd supersub...
tentu superb... :up:

aku sokong gila2!!!! 200%!!! sapa nak join club kami ni? club Roo-Owen starting 11.. (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
2nd leg ni aku harap sgt kita tibai depa 3bijik..
pastu bila abeh game ramai2 p 'rumun' kat tevez...
baru ada akai...pastu biaq gary p ludah ka..tumbuk muka dia ka..
yg pntg gary yg buat sbb lau kena hukuman pun xterasa sgt...gary ja kena..
jgn dok bg rooney dah la...
apapun..dgn performance smlm aku yakin kita akan layak ke final..
dan aku 110% yakin lg kalau starting roo-owen...
diouf lak jd supersub...
tentu superb... :up:

aku sokong gila2!!!! 200%!!! sapa nak join club kami ni? club Roo-Owen starting 11.. (:D)


yesss... :nod:
tp aku da tau da sapa yg akan menentang bnd ni..
huhuhuu :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
tp mujur ada 2nd leg..
tak ada la naik angin sgt SAF kita tuh..
kalau kalah mati..
mau kena maki berkandaq-kandaq ref smlm.. :mad:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: City 2 - 1 UNITED
riochan wrote:
FRIENDS REUNITED: Tevez's celebrations apparently brought a one-fingered response from his former team-mate Gary Neville, who was warming up at the time.

Thanx Nev..now i dont have to raise my finger cause u already do the job for me..Tevez ****e!!

GAZ is a Legend now for that!!! :up: :up: :up:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: City 2 - 1 UNITED
2nd leg nih klu bleh tamau bolos, jgn bg diorg dpt away goal, klu x nnti kite kne score 3goal at least... n please la SAF, jgn la main 4-5-1, cukup2 la tuh...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
---------
Post Re: City 2 - 1 UNITED
pulipparken wrote:
shinoruto wrote:
2nd leg ni aku harap sgt kita tibai depa 3bijik..
pastu bila abeh game ramai2 p 'rumun' kat tevez...
baru ada akai...pastu biaq gary p ludah ka..tumbuk muka dia ka..
yg pntg gary yg buat sbb lau kena hukuman pun xterasa sgt...gary ja kena..
jgn dok bg rooney dah la...
apapun..dgn performance smlm aku yakin kita akan layak ke final..
dan aku 110% yakin lg kalau starting roo-owen...
diouf lak jd supersub...
tentu superb... :up:

aku sokong gila2!!!! 200%!!! sapa nak join club kami ni? club Roo-Owen starting 11.. (:D)

Xyah ludah ka pukui ka muka die..paling best kalu our No 32 score goal then buat mcmni..
Image

Biaq padan muka No. 32 dowg..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron