It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Next
 ATTENTION!!! POSTING RULES!!! 
Author Message
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
judin wrote:
shinoruto wrote:
Aniqué wrote:
*zooney's post deleted, the thread is back for posting BUT if there's another posting similarly to that kind of posting..the thread will be on discussion to close it down. tq* ;)

tq admin... :up:

moga2 tidak berulang kembali :8

mcm nak berulang ja..adeh... (Doh)


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
apa kata kita banned ja mamat tu..

:nod: :nod:


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
pehh karan hang mmg kalah, baru jek re-open terus jalan job.. (Doh)
xleh blah siap ade "Di tujukan pade semua terutame admins & mods yg ade. "
leklek saje lpas ni mmg amarah la merah&hijau.. (cold)


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Karan13 wrote:
apa kata kita banned ja mamat tu..

:nod: :nod:


kena tanya pada yg ada kuasa.. :nod:


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
shinoruto wrote:
Karan13 wrote:
apa kata kita banned ja mamat tu..

:nod: :nod:


kena tanya pada yg ada kuasa.. :nod:

stndby la kang mereka kluar super power mmg kene fire.. :nod:


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Harap forummers lain yang berpelajaran dan civilised tidaklah wat lg bnde2 yg xreti bahasa cmni.. sbb annoying gle .. sekian.


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
fzrn wrote:
shinoruto wrote:
Karan13 wrote:
apa kata kita banned ja mamat tu..

:nod: :nod:


kena tanya pada yg ada kuasa.. :nod:

stndby la kang mereka kluar super power mmg kene fire.. :nod:

bagai dikata...


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
banned jaa sha~


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Karan13 wrote:
banned jaa sha~

done...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 ndUTCp 2008
Posts: 458
Location: penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
shinoruto wrote:
Karan13 wrote:
banned jaa sha~

done...


terok sgt ka apa yg dia dah bt sampai nak kena banned..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
matrixneo wrote:
shinoruto wrote:
Karan13 wrote:
banned jaa sha~

done...


terok sgt ka apa yg dia dah bt sampai nak kena banned..

yg tu kena tny owner thread... (:D)


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
aku dok post gambaq x penah kena delete, mamat tu post skali thread kena lock wat sementara..kira teruk aa tu~


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
tolong2 sape2 hijau ka merah, tu ade lagi gile pi post bogel2 kt forum..pi la lock ke delete ke..
lagi terror dari thread awek2 tu..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
fzrn wrote:
tolong2 sape2 hijau ka merah, tu ade lagi gile pi post bogel2 kt forum..pi la lock ke delete ke..
lagi terror dari thread awek2 tu..

Admin...jlnkan tugas..aku pon da tgk da..hrm sume ****..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
---------
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
riochan wrote:
fzrn wrote:
tolong2 sape2 hijau ka merah, tu ade lagi gile pi post bogel2 kt forum..pi la lock ke delete ke..
lagi terror dari thread awek2 tu..

Admin...jlnkan tugas..aku pon da tgk da..hrm sume ****..

tula sbb bnde ni die signup account, nnti lame2 kang byk lagi spesies gile..
lagi satu korang klu perasan ade name2 xbiasa post kt thread mane2 suh tekan cm leh thru link tu jgn tekan..
tkut dieorg nak spam jek..
cntoh cm i-phone aritu..


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron