It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next
 ATTENTION!!! POSTING RULES!!! 
Author Message
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
Aku baru terperasan something...
Thread FF GW14 kt yg shinaruto buat ader org delate ek??
ape ni mod & admin, apesal delate??
gw yg lepas2 boleh ar kunci tp apesal delate thread gw14?

aku x pnah delete thread. aku rs fazrin dh explain kt bwh



aku sedih... ='(
terasa mcm xlayak lak nk open thread lg....
ali..aku da xmau open lg da k...


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
shinoruto wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
Aku baru terperasan something...
Thread FF GW14 kt yg shinaruto buat ader org delate ek??
ape ni mod & admin, apesal delate??
gw yg lepas2 boleh ar kunci tp apesal delate thread gw14?

aku x pnah delete thread. aku rs fazrin dh explain kt bwh



aku sedih... ='(
terasa mcm xlayak lak nk open thread lg....
ali..aku da xmau open lg da k...

kami admin dan mode tak delete apa2.. ada pemindahan server.. byk topic yg hilang.. termasuk topic Hari Raya Aidiladha yg aku upload gambar tuh pun hilang.. pemindahan server nih bukan maintenance biasa tp major nyer update.. so kalau ada yg hilang harap faham.. kami tak delete apa2.. so pas nih plz jgn main lepas ckp jer.. tanya dulu.. OK?


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
ok bos :ugeek:


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Image

forum dh pulih spt sedia kala


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Loque wrote:
Image

forum dh pulih spt sedia kala


alhamdulillah...


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1039
Location: Kepong
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Loque wrote:
Image

forum dh pulih spt sedia kala

yup..laju balik..kalu x, nak login pon ssh 8( ..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''



loque...tlg ali cpat...sian sgt aih... (:D)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
shinoruto wrote:
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''



loque...tlg ali cpat...sian sgt aih... (:D)

2 ar, aku nak buat bnde penting ni.. :8


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''

mmg, sbb tu aku ckp, poll ni cm leh wat kt 1st post utk mane2 thread. ko nk wat poll kt thread mane ni


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''

mmg, sbb tu aku ckp, poll ni cm leh wat kt 1st post utk mane2 thread. ko nk wat poll kt thread mane ni

so kire xleh create new thread la ni??

aku nak buat kat thread baru arr..kat bhgian ff arr..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 1902
Location: Penang
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''

mmg, sbb tu aku ckp, poll ni cm leh wat kt 1st post utk mane2 thread. ko nk wat poll kt thread mane ni

so kire xleh create new thread la ni??

aku nak buat kat thread baru arr..kat bhgian ff arr..



aku tau apa ang nak wat...heheheee :I


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
---------
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
Loque wrote:
Tun Ali wrote:
ADMIN or MOD, camner nak buat POLL??

wat/edit kt 1st post thread...

xder ar loque...aku tnye sbb dulu senang jer buat sbb ader button die...ni aku nak buat ni, jenuh mencari xder.. ='[''

mmg, sbb tu aku ckp, poll ni cm leh wat kt 1st post utk mane2 thread. ko nk wat poll kt thread mane ni

so kire xleh create new thread la ni??

aku nak buat kat thread baru arr..kat bhgian ff arr..

klu ko nk wat dlm thread yg sedia ada n thread owner tu adlh ko, edit je la 1st post, wat kt c2


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron