It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 ATTENTION!!! POSTING RULES!!! 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Loque wrote:
vAn dE sChuMee wrote:
Fasha wrote:
riochan wrote:
Ssh nak cntrol..aku rase bole wat stiap user baru created admin bole approve or x..tp admin pon ssh gak nak detect either user baru tu spam or legit user..so terpakse la bia kan je ade user baru..bile dowg buat hal baru bole banned dowg..


mmg susah nak control.. lgpun admin xla 24-7 ade kat sni nak monitor everything.. so as for now.. any new users sme kene check dlu.. if cm nampak suspicious.. trus delete & ban je..


ltak syarat,new users kna intro diri kt thread intro diri

kna ltak email FB.leh admin check org 2 btul ke x....

kranya,stp kali da new user,admin kna inform dia suh intro diri kt thread 2 la

aku x yakin org akan wat cmni


ppl won't do that.. xpe.. we've taken care of the situation.. hoping there won't be anymore spamming..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
buat cam ni fasha, org2 yang baru join hnye boleh tgk bhgian General Chat jer, pas die kenalkan diri baru leh tengok sume tmpat...amacma boleh ka??


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
buat cam ni fasha, org2 yang baru join hnye boleh tgk bhgian General Chat jer, pas die kenalkan diri baru leh tengok sume tmpat...amacma boleh ka??


thanks for your input.. but we have find the solution..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Fasha wrote:
Tun Ali wrote:
buat cam ni fasha, org2 yang baru join hnye boleh tgk bhgian General Chat jer, pas die kenalkan diri baru leh tengok sume tmpat...amacma boleh ka??


thanks for your input.. but we have find the solution..

dah ker??? camner??


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Tun Ali wrote:
Fasha wrote:
Tun Ali wrote:
buat cam ni fasha, org2 yang baru join hnye boleh tgk bhgian General Chat jer, pas die kenalkan diri baru leh tengok sume tmpat...amacma boleh ka??


thanks for your input.. but we have find the solution..

dah ker??? camner??


something that u don't have to know.. hehe..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
---------
Post Re: ATTENTION!!! POSTING RULES!!!
Fasha wrote:
Tun Ali wrote:
Fasha wrote:
Tun Ali wrote:
buat cam ni fasha, org2 yang baru join hnye boleh tgk bhgian General Chat jer, pas die kenalkan diri baru leh tengok sume tmpat...amacma boleh ka??


thanks for your input.. but we have find the solution..

dah ker??? camner??


something that u don't have to know.. hehe..


:question:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron