It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 109  Next
 Asia Tour 2009 : Thanks for the memories Man Utd! 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
fzrn wrote:
shafinabazilah wrote:
siot je nak tggu aku kan?? tu la.. keje nak psycho org jek!! huhuhu~ aku masih lg berpikir.. haha..
wei, org2 yg dok luar KL dah tau ke mana nak crash utk weekend tu??
takkan nak dok masjid jek. tau ler bley save byk $$. huhuhuhu~

pehh pedasnye..hehehe
rase lepak kat concorde kot..huhuhu=p
ish mane ek nk lepak..
lame lagi ni leh rancang.. :idea:

hahaha.. sila start kumpul $$ sbb u kena banje i nnti!! wawawa~

whoaa,i ke u??
eh sape ek yg pggng list tu??huhu=p


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


amboi kemain plak ko nak makan beradap sme.. aku dijangkakan pokai by the time that game took place..hahaha.. gle pe dr friday til sunday nak hang out.. can't really promise..


haaa.. sbb tu la kite skang ni tgh berdiskusi. hahaha... nak buat 1 day pun bley jek. aku tak kesah pun. hehe.. tp yg penting tgk game kat stadium sama2 tu on ler.. hehehe... eh, agak2 sempat ke nak buat tshirt forum lg utk pakai? tp bukan pakai masa tgk game ler sbb aku konfem akan memakai jersey punye! hahaha~


nantila aku open thread khas bile dh bln 5 ke nanti.. haha.. skang ni nak berjanji susahla kan cuz we didn't know whut might happen.. nanti mungkir janji kan berdosa..haahha..


ok, fair enuff.. nak ke july pun ade lg 6 bln. huhuhu.. aku mcm nak buat countdown je menunggu kehadiran united ke tanah air ku.. hehehe...


haa.. ske ko la nak wat countdown ke ape..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3016
Location: Atas Tanah Bawah Langit
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
come on la MU...
xsabar r nk tgk mu....
hahaha..


Last edited by owenhargreaves on 26 thUTCp 2008, edited 1 time in total.

26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 1294
Location: somewhere only we know
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


amboi kemain plak ko nak makan beradap sme.. aku dijangkakan pokai by the time that game took place..hahaha.. gle pe dr friday til sunday nak hang out.. can't really promise..


haaa.. sbb tu la kite skang ni tgh berdiskusi. hahaha... nak buat 1 day pun bley jek. aku tak kesah pun. hehe.. tp yg penting tgk game kat stadium sama2 tu on ler.. hehehe... eh, agak2 sempat ke nak buat tshirt forum lg utk pakai? tp bukan pakai masa tgk game ler sbb aku konfem akan memakai jersey punye! hahaha~


nantila aku open thread khas bile dh bln 5 ke nanti.. haha.. skang ni nak berjanji susahla kan cuz we didn't know whut might happen.. nanti mungkir janji kan berdosa..haahha..


kalau ade ajk tolong cari tiket ok jugak..hehe


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
psl tiket ni, klu sape2 ade info, tlg gtau k, leh edit kt title..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Loque wrote:
psl tiket ni, klu sape2 ade info, tlg gtau k, leh edit kt title..

No problem.. siap kan dlm RM300-500.. kita duduk kat seat yg terbaik sekali.. huhu.. :mrgreen:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
faizul-azlan® wrote:
Loque wrote:
psl tiket ni, klu sape2 ade info, tlg gtau k, leh edit kt title..

No problem.. siap kan dlm RM300-500.. kita duduk kat seat yg terbaik sekali.. huhu.. :mrgreen:

aku maw trima sms darik hang kalo dah taw pasal info tiket~ :mrgreen:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Karan13 wrote:
faizul-azlan® wrote:
Loque wrote:
psl tiket ni, klu sape2 ade info, tlg gtau k, leh edit kt title..

No problem.. siap kan dlm RM300-500.. kita duduk kat seat yg terbaik sekali.. huhu.. :mrgreen:

aku maw trima sms darik hang kalo dah taw pasal info tiket~ :mrgreen:

no problem! mmg keja aku utk cari tiket utk korg.. aku deal ngn Official man utd club house trus nanti.. :|


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
kelia!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Karan13 wrote:
kelia!!


kelia?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
kelia!!


kelia?

utagha.. 8-)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
tak dpt byg kan kalu leh dpt back pass.. huhu.. jmpa player.. tgkp gambar , minta autograf.. huhu.. giler la.. huhu.. :mrgreen:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
faizul-azlan® wrote:
tak dpt byg kan kalu leh dpt back pass.. huhu.. jmpa player.. tgkp gambar , minta autograf.. huhu.. giler la.. huhu.. :mrgreen:

dato', tan sri, menteri2 n anak2 sultan je leh dpt privilege cm2..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
faizul-azlan® wrote:
tak dpt byg kan kalu leh dpt back pass.. huhu.. jmpa player.. tgkp gambar , minta autograf.. huhu.. giler la.. huhu.. :mrgreen:


harap geng2 fsdevils bleh la gathering time event ni
best wooo klu dpt jmpe korg sume....slama ni smbang di alam maya je...realiti nk jmpe gak
borak2 smbil tgk MU main....fuh ;)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
---------
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Loque wrote:
faizul-azlan® wrote:
tak dpt byg kan kalu leh dpt back pass.. huhu.. jmpa player.. tgkp gambar , minta autograf.. huhu.. giler la.. huhu.. :mrgreen:

dato', tan sri, menteri2 n anak2 sultan je leh dpt privilege cm2..

kena jd menteri secepat mgkn la nampak nyer.. muahahaha.. :mrgreen:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 109  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron