It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 109  Next
 Asia Tour 2009 : Thanks for the memories Man Utd! 
Author Message
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


siot je ko nak pancing aku amik leave kan?? dah la sok aku on leave gak!! huhuhu.. kat CNY kena paksa amik leave 2 ari.. march nnti kena amik leave 5 ari.. july utk g airport lg 1 ari.. 1+2+5+1=9 HARI!!!! baru smpi July aku dah guna lebih separuh annual leave aku!!! wahwahwahwah... kentang... nnt aku pikirkan eh.. huhuhu~


aku sebenarnye ade skill nak persuade org.. hahaha... so kte g la eh!!


aku pikir tak smpi seminit lg ler.. kasi aku time lg.. 2-3bulan..
hahahahahahahahahahhaha...


cpat Fasha persuade si Dila nih habis-habisan.... klu dila gi, aku gi, hahahaha.....


siot je nak tggu aku kan?? tu la.. keje nak psycho org jek!! huhuhu~ aku masih lg berpikir.. haha..
wei, org2 yg dok luar KL dah tau ke mana nak crash utk weekend tu??
takkan nak dok masjid jek. tau ler bley save byk $$. huhuhuhu~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


siot je ko nak pancing aku amik leave kan?? dah la sok aku on leave gak!! huhuhu.. kat CNY kena paksa amik leave 2 ari.. march nnti kena amik leave 5 ari.. july utk g airport lg 1 ari.. 1+2+5+1=9 HARI!!!! baru smpi July aku dah guna lebih separuh annual leave aku!!! wahwahwahwah... kentang... nnt aku pikirkan eh.. huhuhu~


aku sebenarnye ade skill nak persuade org.. hahaha... so kte g la eh!!


aku pikir tak smpi seminit lg ler.. kasi aku time lg.. 2-3bulan..
hahahahahahahahahahhaha...


cpat Fasha persuade si Dila nih habis-habisan.... klu dila gi, aku gi, hahahaha.....


siot je nak tggu aku kan?? tu la.. keje nak psycho org jek!! huhuhu~ aku masih lg berpikir.. haha..
wei, org2 yg dok luar KL dah tau ke mana nak crash utk weekend tu??
takkan nak dok masjid jek. tau ler bley save byk $$. huhuhuhu~


weekend? as in Sunday tu ke? aku mmg dok umah aunty aku.. kat Bukit Jalil tu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
makan aku sokong!
huhuhu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


amboi kemain plak ko nak makan beradap sme.. aku dijangkakan pokai by the time that game took place..hahaha.. gle pe dr friday til sunday nak hang out.. can't really promise..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
the best choice is arik game la kita bekumpul ramai2~
b4 kick off tu leh la wat apa2 aktiviti..

:mrgreen: :mrgreen:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Karan13 wrote:
the best choice is arik game la kita bekumpul ramai2~
b4 kick off tu leh la wat apa2 aktiviti..

:mrgreen: :mrgreen:


hahaha.. activity pe tu ye?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
admin la kena uruskan~

:P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


amboi kemain plak ko nak makan beradap sme.. aku dijangkakan pokai by the time that game took place..hahaha.. gle pe dr friday til sunday nak hang out.. can't really promise..


haaa.. sbb tu la kite skang ni tgh berdiskusi. hahaha... nak buat 1 day pun bley jek. aku tak kesah pun. hehe.. tp yg penting tgk game kat stadium sama2 tu on ler.. hehehe... eh, agak2 sempat ke nak buat tshirt forum lg utk pakai? tp bukan pakai masa tgk game ler sbb aku konfem akan memakai jersey punye! hahaha~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
wujud lagik ka cdangan tshirt forum?
aku tgk ali dah tukaq dah tajuk topik official tshirt tu..huhu


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


amboi kemain plak ko nak makan beradap sme.. aku dijangkakan pokai by the time that game took place..hahaha.. gle pe dr friday til sunday nak hang out.. can't really promise..


haaa.. sbb tu la kite skang ni tgh berdiskusi. hahaha... nak buat 1 day pun bley jek. aku tak kesah pun. hehe.. tp yg penting tgk game kat stadium sama2 tu on ler.. hehehe... eh, agak2 sempat ke nak buat tshirt forum lg utk pakai? tp bukan pakai masa tgk game ler sbb aku konfem akan memakai jersey punye! hahaha~


nantila aku open thread khas bile dh bln 5 ke nanti.. haha.. skang ni nak berjanji susahla kan cuz we didn't know whut might happen.. nanti mungkir janji kan berdosa..haahha..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Karan13 wrote:
wujud lagik ka cdangan tshirt forum?
aku tgk ali dah tukaq dah tajuk topik official tshirt tu..huhu


kalau still nak buat, bley je suggest lg kat forum ni.. mne tau ade yg masih berminat ke.. huhuhu..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
what i meant was for the whole weekend. mane tau kite punye plan utk gathering buat though out the weekend ke.. tgk game of course ler sunday. what abt Friday night & Sat? tanak buat ape2 plan ke? g bowling ke, mkn2 beradap ke.. huhuhu~


amboi kemain plak ko nak makan beradap sme.. aku dijangkakan pokai by the time that game took place..hahaha.. gle pe dr friday til sunday nak hang out.. can't really promise..


haaa.. sbb tu la kite skang ni tgh berdiskusi. hahaha... nak buat 1 day pun bley jek. aku tak kesah pun. hehe.. tp yg penting tgk game kat stadium sama2 tu on ler.. hehehe... eh, agak2 sempat ke nak buat tshirt forum lg utk pakai? tp bukan pakai masa tgk game ler sbb aku konfem akan memakai jersey punye! hahaha~


nantila aku open thread khas bile dh bln 5 ke nanti.. haha.. skang ni nak berjanji susahla kan cuz we didn't know whut might happen.. nanti mungkir janji kan berdosa..haahha..


ok, fair enuff.. nak ke july pun ade lg 6 bln. huhuhu.. aku mcm nak buat countdown je menunggu kehadiran united ke tanah air ku.. hehehe...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3913
Location: johor bahru
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
siot je nak tggu aku kan?? tu la.. keje nak psycho org jek!! huhuhu~ aku masih lg berpikir.. haha..
wei, org2 yg dok luar KL dah tau ke mana nak crash utk weekend tu??
takkan nak dok masjid jek. tau ler bley save byk $$. huhuhuhu~

pehh pedasnye..hehehe
rase lepak kat concorde kot..huhuhu=p
ish mane ek nk lepak..
lame lagi ni leh rancang.. :idea:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
---------
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
fzrn wrote:
shafinabazilah wrote:
siot je nak tggu aku kan?? tu la.. keje nak psycho org jek!! huhuhu~ aku masih lg berpikir.. haha..
wei, org2 yg dok luar KL dah tau ke mana nak crash utk weekend tu??
takkan nak dok masjid jek. tau ler bley save byk $$. huhuhuhu~

pehh pedasnye..hehehe
rase lepak kat concorde kot..huhuhu=p
ish mane ek nk lepak..
lame lagi ni leh rancang.. :idea:

hahaha.. sila start kumpul $$ sbb u kena banje i nnti!! wawawa~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 109  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron