It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 109  Next
 Asia Tour 2009 : Thanks for the memories Man Utd! 
Author Message
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
klu msia mng cmne ek..


8-)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
:o :o :o :o


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
SAF ltk jwtn?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Loque wrote:
klu msia mng cmne ek..


8-)


i have no time to think about it.. cuz i'm way too excited watching those UNITED stars in front of my eyes.. hahaha...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3016
Location: Atas Tanah Bawah Langit
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu msia mng cmne ek..


8-)


i have no time to think about it.. cuz i'm way too excited watching those UNITED stars in front of my eyes.. hahaha...

msia akan mng klu main 20 org...hahha


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
owenhargreaves wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu msia mng cmne ek..


8-)


i have no time to think about it.. cuz i'm way too excited watching those UNITED stars in front of my eyes.. hahaha...

msia akan mng klu main 20 org...hahha


up lg sket la apit.. 23org trus.. kasi masuk satu squad campor ngn coaching staff skali! kalau KJ nak join pun bley. dia jd moving target utk rooney shoot! amacam?? har har har...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2000
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
game 26 julai,hr ahad...
mest hr jumaat or sabtu pg touchdown kn....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 3016
Location: Atas Tanah Bawah Langit
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
vAn dE sChuMee wrote:
game 26 julai,hr ahad...
mest hr jumaat or sabtu pg touchdown kn....

tgk team mane??huhuhu :roll: :roll: :roll:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


siot je ko nak pancing aku amik leave kan?? dah la sok aku on leave gak!! huhuhu.. kat CNY kena paksa amik leave 2 ari.. march nnti kena amik leave 5 ari.. july utk g airport lg 1 ari.. 1+2+5+1=9 HARI!!!! baru smpi July aku dah guna lebih separuh annual leave aku!!! wahwahwahwah... kentang... nnt aku pikirkan eh.. huhuhu~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


siot je ko nak pancing aku amik leave kan?? dah la sok aku on leave gak!! huhuhu.. kat CNY kena paksa amik leave 2 ari.. march nnti kena amik leave 5 ari.. july utk g airport lg 1 ari.. 1+2+5+1=9 HARI!!!! baru smpi July aku dah guna lebih separuh annual leave aku!!! wahwahwahwah... kentang... nnt aku pikirkan eh.. huhuhu~


aku sebenarnye ade skill nak persuade org.. hahaha... so kte g la eh!!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


siot je ko nak pancing aku amik leave kan?? dah la sok aku on leave gak!! huhuhu.. kat CNY kena paksa amik leave 2 ari.. march nnti kena amik leave 5 ari.. july utk g airport lg 1 ari.. 1+2+5+1=9 HARI!!!! baru smpi July aku dah guna lebih separuh annual leave aku!!! wahwahwahwah... kentang... nnt aku pikirkan eh.. huhuhu~


aku sebenarnye ade skill nak persuade org.. hahaha... so kte g la eh!!


aku pikir tak smpi seminit lg ler.. kasi aku time lg.. 2-3bulan..
hahahahahahahahahahhaha...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2139
Location: under your blanket
---------
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
zul apad ly© wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
nganga cam nie kan pasha? :o :o :o

huuhuu


nganga ikut style memasingla.. hahahaha...


ala.. aku time nganga luas2 masa aku ngantok je.. eh, tp klu flight diorg awal pg atau lewat mlm, konfem la aku nganga!! wawawawa~ tp seyesly, ok gak idea tggu meke kat airport tuh.. tp ari tu ari keje la wei.. nak amik coti lg.. huhuhu.. tlg sape2 wakilkan aku amik siggy diorg kat sana bley?? t aku banje ar makan sedap. hehehe...


kompom dila tido nganga mulut nih, hahaha kantoi....

aku pun stuju gak ngan idea fasha nih, oh ye hr keje ke, x dpt la kot.....


DILA.. mehla kte g...


siot je ko nak pancing aku amik leave kan?? dah la sok aku on leave gak!! huhuhu.. kat CNY kena paksa amik leave 2 ari.. march nnti kena amik leave 5 ari.. july utk g airport lg 1 ari.. 1+2+5+1=9 HARI!!!! baru smpi July aku dah guna lebih separuh annual leave aku!!! wahwahwahwah... kentang... nnt aku pikirkan eh.. huhuhu~


aku sebenarnye ade skill nak persuade org.. hahaha... so kte g la eh!!


aku pikir tak smpi seminit lg ler.. kasi aku time lg.. 2-3bulan..
hahahahahahahahahahhaha...


cpat Fasha persuade si Dila nih habis-habisan.... klu dila gi, aku gi, hahahaha.....


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 109  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron