It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 109  Next
 Asia Tour 2009 : Thanks for the memories Man Utd! 
Author Message
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Loque wrote:
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


xtaula sape in charge.. slalunye sports event or any event pun.. axcess ticket.. but not sure bout this yet.. dlu bli kat stadium je..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


xtaula sape in charge.. slalunye sports event or any event pun.. axcess ticket.. but not sure bout this yet.. dlu bli kat stadium je..

hmm, kn start reserve tkt awl ni, mau sold out cpt...


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Loque wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


xtaula sape in charge.. slalunye sports event or any event pun.. axcess ticket.. but not sure bout this yet.. dlu bli kat stadium je..

hmm, kn start reserve tkt awl ni, mau sold out cpt...


yea..i'll buy the ticket once it's available for sale..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2846
Location: Serbia
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Kompom Pegi!!!

Lan ckp kat aku awal2 lg die mau angkat tiket yg rm300++ nyer...

So aku pun nak ar join gak, kalau nak tgk kener tgk dekat2...

Duk jauh2 baek xyah pe beb...T kener dapatkan pas diorg tranning...waw xsabo arrr...

p/s: so skrg sumer leh kumpul duit tuk bli tiket yang paling mahai!!! :mrgreen:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4744
Location: Arked Niaga
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
sapa2 yg ada no p[hone aku tu, kalo nak beli tiket, sms aku sama yer..maklm la nak p beli by hand jauh~


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
riochan wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
konvoi darik utara-Aku n Lan :mrgreen: :mrgreen:


bkn ramai lg ke budak utara kat group nie?


Knvoi dari pinggir Kuala Lumpur(KEPONG)...aku sowg,hehe...kna g ni beb..time afc suh MU cancel tour ari mmg aku angin, smpai skang aku angin..Ni hope ar cnfirm dowg dtg..Leh ar aku suh Rooney sign autobiography die yg aku bru bli :D . one in a lifetime chance ni..


konvoi dr pinggir KL yg lagi satu (seattlewangsa).. aku nak heret bf aku yg liverfool tu skali! har har har.. dia dah kate on jek. wawawa..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


xtaula sape in charge.. slalunye sports event or any event pun.. axcess ticket.. but not sure bout this yet.. dlu bli kat stadium je..


kat mesia ni sape lg yg nak handle tiket2 ni? mmg axcess ticket je kan? google je diorg. sure ade news.


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
riochan wrote:
Fasha wrote:
Karan13 wrote:
konvoi darik utara-Aku n Lan :mrgreen: :mrgreen:


bkn ramai lg ke budak utara kat group nie?


Knvoi dari pinggir Kuala Lumpur(KEPONG)...aku sowg,hehe...kna g ni beb..time afc suh MU cancel tour ari mmg aku angin, smpai skang aku angin..Ni hope ar cnfirm dowg dtg..Leh ar aku suh Rooney sign autobiography die yg aku bru bli :D . one in a lifetime chance ni..


konvoi dr pinggir KL yg lagi satu (seattlewangsa).. aku nak heret bf aku yg liverfool tu skali! har har har.. dia dah kate on jek. wawawa..

suruh bf dila pki jersi lpool nnt :P


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


xtaula sape in charge.. slalunye sports event or any event pun.. axcess ticket.. but not sure bout this yet.. dlu bli kat stadium je..


kat mesia ni sape lg yg nak handle tiket2 ni? mmg axcess ticket je kan? google je diorg. sure ade news.


aku nk google.. lum ade lg..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 2595
Location: Seattlewangsa
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
Fasha wrote:
shafinabazilah wrote:
Fasha wrote:
Loque wrote:
klu event cmni, sllnye sape yg jual tiket?


xtaula sape in charge.. slalunye sports event or any event pun.. axcess ticket.. but not sure bout this yet.. dlu bli kat stadium je..


kat mesia ni sape lg yg nak handle tiket2 ni? mmg axcess ticket je kan? google je diorg. sure ade news.


aku nk google.. lum ade lg..


oleh sbb aku tak baca abes 1st post ko tu, aku nak tanye neh.. asia tour tu konfem dah ke atau masih dlm planning stage?


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 622
Location: Shah Alam
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
AKU NAK JOIN

harap2 maen kat STADIUM SHAH ALAM,dekat sket....

maybe tyme tue PTPTN bru msuk,leh r aku bli seat VVIP...huhu

ari tu chel**** dtg,aku sokong M'sia..
kali ni aku pakai jersey MAN UTD,bwk bendera MALAYSIA...

jom budak2 UITM shah alam n bdk2 sg buloh,kite konvoi



26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 19557
Location: Seremban
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
alif roznan wrote:
AKU NAK JOIN

harap2 maen kat STADIUM SHAH ALAM,dekat sket....

maybe tyme tue PTPTN bru msuk,leh r aku bli seat VVIP...huhu

ari tu chel**** dtg,aku sokong M'sia..
kali ni aku pakai jersey MAN UTD,bwk bendera MALAYSIA...

jom budak2 UITM shah alam n bdk2 sg buloh,kite konvoi



aku rase kat Bukit Jalil la wei..


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 485
Location: Batu Pahat Tercinta
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
kena p nih!


26 thUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 261
Location: -OUTSIDE MALAYSIA-
---------
Post Re: Reds announce Asia Tour 2009
terlepas peluang lagi aku utk menyaksikan united main dihadapan mata..... :cry: :cry: :cry: :cry:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1628 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 109  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron