It is currently 26 thUTCp 2008





Post new topic Reply to topic  [ 601 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Next
 Anderson - I did ponder future 
Author Message
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Anderson - I did ponder future
fzrn wrote:
nazq wrote:
fzrn wrote:
nazq wrote:
king wrote:
till qf?....oo lala :suprised:


then they knocked out Brazil and Spain from the competition ;O

harharhar


d repeat of WC'06...ko jgn main2 :I

dan ak xlupe jgk kt groupe stage 02 japan korea


kalah ngan senegal? (Doh)


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Anderson - I did ponder future
nway, skng ni anderson tgh menjalani latihan sulit dgn yoda so ble die kembali ke 1st team nnt, die dh jd power cm jedi masters :nod:


26 thUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Anderson - I did ponder future
Loque wrote:
nway, skng ni anderson tgh menjalani latihan sulit dgn yoda so ble die kembali ke 1st team nnt, die dh jd power cm jedi masters :nod:


ak igt kn hubngan sulit.... -.-'


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
Post Re: Anderson - I did ponder future
judin wrote:
kalah ngan senegal? (Doh)


dorg bgkus awl tnpa sebji gol pn kn.....dlm team 2 ad epl,serie a n french league hotshots - enry,trezguet n cisse
wat an achivement :nod:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 5803
Location: Sintok
Post Re: Anderson - I did ponder future
king wrote:
judin wrote:
kalah ngan senegal? (Doh)


dorg bgkus awl tnpa sebji gol pn kn.....dlm team 2 ad epl,serie a n french league hotshots - enry,trezguet n cisse
wat an achivement :nod:


yup....henry kene red card lwn uruguay...
but 8 years later he become the savior for the team -.-'


26 stUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Anderson - I did ponder future
king wrote:
Loque wrote:
nway, skng ni anderson tgh menjalani latihan sulit dgn yoda so ble die kembali ke 1st team nnt, die dh jd power cm jedi masters :nod:


ak igt kn hubngan sulit.... -.-'

ko mmg leh jd paparazzi


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Anderson - I did ponder future
nazq wrote:
king wrote:
judin wrote:
kalah ngan senegal? (Doh)


dorg bgkus awl tnpa sebji gol pn kn.....dlm team 2 ad epl,serie a n french league hotshots - enry,trezguet n cisse
wat an achivement :nod:


yup....henry kene red card lwn uruguay...
but 8 years later he become the savior for the team -.-'

france 2002 is the worst defending world champion i have seen in my life :facepalm:


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
Moderator
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 8321
Location: Penang
Post Re: Anderson - I did ponder future
king wrote:
Loque wrote:
nway, skng ni anderson tgh menjalani latihan sulit dgn yoda so ble die kembali ke 1st team nnt, die dh jd power cm jedi masters :nod:


ak igt kn hubngan sulit.... -.-'

hubungan sulit? kalau ngn Ando nyer perangai.. aku rs bersepah2 dah hubungan sulit dia ader!!! huhu.. Mayb tu antara sbb nape dia tak berapa nk perform.. asyik nak berfoya2 jer.. mcm na nk focus kat carrier.. huhu..


26 stUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Anderson - I did ponder future
faizul-azlan® wrote:
king wrote:
Loque wrote:
nway, skng ni anderson tgh menjalani latihan sulit dgn yoda so ble die kembali ke 1st team nnt, die dh jd power cm jedi masters :nod:


ak igt kn hubngan sulit.... -.-'

hubungan sulit? kalau ngn Ando nyer perangai.. aku rs bersepah2 dah hubungan sulit dia ader!!! huhu.. Mayb tu antara sbb nape dia tak berapa nk perform.. asyik nak berfoya2 jer.. mcm na nk focus kat carrier.. huhu..

imej rmbut dreadlock dia xbleh dipisahkan...cm kaki clubbing


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: Anderson - I did ponder future
beli mahal2 tak ada disiplin.. baik bagi young players kita yg bersepah2 kat reserves peluang dgn 1st team.. lg baik aku rs.. :frown:


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Anderson - I did ponder future
fletcherinho wrote:
beli mahal2 tak ada disiplin.. baik bagi young players kita yg bersepah2 kat reserves peluang dgn 1st team.. lg baik aku rs.. :frown:

mslh disiplin?


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 695
Location: Andalusia
Post Re: Anderson - I did ponder future
Loque wrote:
fletcherinho wrote:
beli mahal2 tak ada disiplin.. baik bagi young players kita yg bersepah2 kat reserves peluang dgn 1st team.. lg baik aku rs.. :frown:

mslh disiplin?

miss training hari tue bkn dikira masalah disiplin ker? :I


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail
Site Admin

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 23378
Location: Nowhere
Post Re: Anderson - I did ponder future
fletcherinho wrote:
Loque wrote:
fletcherinho wrote:
beli mahal2 tak ada disiplin.. baik bagi young players kita yg bersepah2 kat reserves peluang dgn 1st team.. lg baik aku rs.. :frown:

mslh disiplin?

miss training hari tue bkn dikira masalah disiplin ker? :I

mcm budak uni ponteng kuliah la :nod:


26 ndUTCp 2008
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: 26 stUTCp 2008
Posts: 4059
Location: USM Penang
Post Re: Anderson - I did ponder future
Loque wrote:
fletcherinho wrote:
Loque wrote:
fletcherinho wrote:
beli mahal2 tak ada disiplin.. baik bagi young players kita yg bersepah2 kat reserves peluang dgn 1st team.. lg baik aku rs.. :frown:

mslh disiplin?

miss training hari tue bkn dikira masalah disiplin ker? :I

mcm budak uni ponteng kuliah la :nod:


ish3....tolong sainkan attendence (:D)


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail YIM WWW
User avatar

Joined: 26 thUTCp 2008
Posts: 4741
Location: heaven
---------
Post Re: Anderson - I did ponder future
judin wrote:
Loque wrote:
fletcherinho wrote:
Loque wrote:
fletcherinho wrote:
beli mahal2 tak ada disiplin.. baik bagi young players kita yg bersepah2 kat reserves peluang dgn 1st team.. lg baik aku rs.. :frown:

mslh disiplin?

miss training hari tue bkn dikira masalah disiplin ker? :I

mcm budak uni ponteng kuliah la :nod:


ish3....tolong sainkan attendence (:D)


asik org len je nk kne sain utk ko...ko ble lak nk sain utk yg len.... :geek:


26 rdUTCp 2008
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 601 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron